Tissue Regulator

Tissue Regulator

Tissue Regulator zorgt voor vermindering van de sinaasappelhuid, meer stevigheid! En het niet langer rood zien van de huid

Tissue Regulator is een krachtig werkzaam gelconcentraat voor lichaam en gezicht, zowel toepasbaar in de huidtherapeutische praktijk als voor thuisgebruik. Het bevat uitsluitend zuivere plantaardige werkstoffen.

Graag wil ik dit fantastische product weer even onder de aandacht brengen, want soms lijken bepaalde producten wat uit de gratie te vallen. Waarom? Vaak geen idee, ze liggen dan blijkbaar niet voor in ons geheugen. Maar deze werkzame gel brengt werkelijk verlichting en verbetering bij onderstaande problemen.

Bij welke huidproblemen zetten we de Tissue Regulator in

Bijvoorbeeld bij cellulite ook wel sinaasappelhuid genoemd, dit ontstaat wanneer het volume in de vetcellen gelegen in het onderhuidse bindweefsel toeneemt waardoor een vernauwing van de bloedvaten wordt veroorzaakt. Door een slechte bloedcirculatie en een verstoorde vochtafvoer kunnen vet, afvalstoffen en vocht steeds moeilijker worden afgevoerd. Hierdoor verhardt het bindweefsel en ontstaat er een bobbelige huid die bovendien putjes vertoont, de zogenaamde sinaasappelhuid. 

Maar ook Couperose, teleangiëctastieën en Besenreiser, het zijn allemaal esthetische problemen waar eigenlijk hoofdzakelijk vrouwen mee te kampen hebben.

Hierbij speelt onze leeftijd geen belangrijke rol, hoewel helaas met het klimmen der jaren wel degelijk een verslechtering van de situatie is vast te stellen.

Mogelijke oorzaken van striae & problemen van de kleine vaatjes

 • Verkeerde voeding
 • Bewegingsarmoede
 • Maar bovenal hormonale schommelingen

worden vandaag de dag als belangrijkste oorzaak genoemd. Maar uiteraard komt er ook niet zelden een aangeboren aanleg bij kijken.

Allerlei soorten ‘strech marks’, ook wel Striae genoemd, zien we veel na een zwangerschap optreden. Als gevolg van een, relatief snelle, volumetoename van borsten, buik en het onderlichaam.

Maar ook streng lijnen of anderszins afvallen kan striae veroorzaken en dat kan zowel vrouwen, mannen als kinderen treffen.

Striae ontstaan plotseling en ontwikkelen zich langzaam van roze tot blauwrode lijnen naar een wit tot parelmoer uitzien. Zijn ze eenmaal aanwezig dan zullen ze zonder ingrijpen niet meer verdwijnen. Naast deze gel is ook medische microneedling een effectieve behandeling voor striae, mits goed uitgevoerd. En deze gel in combinatie met een microneedling kuur is natuurlijk helemaal top.

Wat doet deze plantaardige gel

Tissue Regulator remt de uitstoot van lipide in de vetcellen en stimuleert de lipolyse. Daardoor verbetert de huidstructuur aanzienlijk en vermindert het effect van de sinaasappelhuid. De afvoer van weefselvloeistof wordt bevorderd waardoor de waterverdeling in de weefsels verbetert en de stevigheid van de huid toeneemt.

Dit specifieke plantencomplex heeft naast zijn verzachtende en ontstekingsremmende effecten ook een positieve invloed op “Besenreiser” (takkenbosvenen) dit zijn de allerkleinste spataderen:

 • De capillaire druk verhoogt
 • De capillaire doorlaatbaarheid vermindert
 • En het komt tot een vermindering van de breekbaarheid van de capillairen

Toepasbaarheid Tissue Regulator

 • Sinaasappelhuid (cellulite)
 • Striae (stretch marks)
 • Couperose
 • Doorschemerende capillairen op de buik en rug
 • Zwammige bovenarmen

Heb je vragen of ervaringen die je met ons wilt delen? Leuk wij kijken er naar uit. Deel ze onderstaand en wij zullen graag reageren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen