Huidverzorging

Huidverzorging Chris Farrell

Waarom kiezen voor Chris Farrell

Ben jij huidprofessional en vind je dat de huidconditie van je cliënt leidend moet zijn voor de  behandeling die je biedt?

Ben je op zoek naar bewezen werkzame, dermatologische huidverzorgingsproducten? Of nog een stapje verder: een huidverzorgingslijn gebaseerd op een huidconcept die zowel de huidconditie van je cliënt als jou als huidprofessional ondersteunt?

Wil jij de huidvragen en huidproblemen van je cliënten niet slechts verzorgen en verdoezelen maar ook echt oplossen? En staan hoge productkwaliteit met een onderscheidende aanpak bij jou dus hoog in het vaandel?

Zoek dan niet verder: de dermatologische huidverbetering van Chris Farrell beantwoordt aan al deze wensen. Samen met het fysiologische huidbehandelconcept heb je met de huidverzorging van Chris Farrell een complete aanpak in handen waarmee je jouw cliënten het beste van het beste geeft. En waarmee jij zelf als huidprofessional kan werken vanuit de waarden die jij belangrijk vindt.

Meer weten over de onderscheidende kwaliteit van Chris Farrell huidverzorging? Lees hier meer over het huidbehandelconcept en over A Fortio als leverancier van Chris Farrell huidproducten voor de Nederlands/Belgische markt.

Winkelwagen