Empowermentor

A Fortio empowermentor

Natascha is A Fortio’s empower-mentor. Dat betekent dat zij jou op zo’n manier coacht (mentort) en begeleidt dat je zelf je eigen krachten gaat ontdekken (empowerment). Zo krijg je inzicht in je drijfveren en obstakels en kom je uiteindelijk zelf tot de oplossingen die het beste bij je passen.
Natascha’s drijfveer is jou in je kracht zetten, het beste in je naar boven halen. Zodat je een bedrijf hebt wat helemaal bij jou past en jij goed in je vel zit.

Een coachingsgesprek tijdens het empowermentor-traject is daarmee ook veel meer dan een goed gesprek met een vriend(in) die jou goedbedoelde adviezen geeft. Als empowermentor stelt Natascha je vooral specifieke vragen. Met speciale coachingstechnieken stuurt zij bovendien dit proces zodanig dat je zelf tot inzichten en oplossingen komt. De aanpak die Natascha daarvoor toepast heet systemisch coachen.

Wat is systemisch coachen?

Systemisch coachen richt zich op bewustwording. De methode gaat ervan uit dat veel van onze overtuigingen, patronen en gedragingen hun oorsprong vinden in de systemen waarin we zijn opgegroeid, waarin we leven en werken. Je eigen familie is zo’n systeem, net als je vriendenkring en ook je werkplek of onderneming. Wat er in zo’n systeem allemaal gebeurt en de plaats die jij daarin inneemt, bepaalt (vaak onbewust) wat je doet, hoe je dat doet en waarom je dit zo doet. Een systemisch coachingstraject volgen is een manier om inzicht te krijgen in je plek in een systeem en hoe dit jouw functioneren beïnvloedt. En daardoor uitermate geschikt om jouw sterktes en zwaktes zichtbaar te maken.

Systemisch empowermentor

Met een tweejarige opleiding tot systemisch coach op zak heeft Natascha van A Fortio ruime kennis en ervaring in deze coachingstechniek. Het is de methode waarmee zij als empowermentor het liefst werkt. De methode heeft dan ook veel voordelen. Natascha over systemisch coachen:

“Systemisch coachen geeft snel inzichten. Daarnaast is het een bijzonder prettige manier voor het verkrijgen van betrouwbare informatie over jouw overtuigingen en patronen. De inzichten die je krijgt, geven meteen een goed gevoel, omdat je ze intuïtief direct herkent als de oplossingen die onbewust al in jou verborgen lagen.”

Ga jij bewust met je eigen krachten aan de slag?

Laat A Fortio jouw empowermentor zijn!

Winkelwagen