Background Image

Testimonials

Laura van der Hooft
“Als huidtherapeut help ik mijn klanten met hun huidproblemen door middel van de producten van Chris Farrell. Door de opleidingen en coaching van Natascha heb ik de kennis en vaardigheden gekregen om mijn klanten het beste te bieden. A Fortio staat voor maatwerk op basis van meetbaar resultaat voor de lange termijn.” 
Lees de conclusie van Laura van der Hooft

Ellen Kuijper
“De opleiding van A Fortio is van topkwaliteit en gaan veel dieper dan alleen het verzorgen van de huid. Natascha is niet alleen een leverancier, maar ook een ‘ondernemers moeder’ die je begeleidt en coaching biedt. Met de training Basisspecialisatie Intelligent Skin Care kan ik echt wat betekenen voor mijn cliënten.” 
Lees wat Ellen vindt van A Fortio

Lê Nguyên
“Ben je op zoek naar een opleiding die je helpt om je als professionele huidtherapeut of schoonheidsspecialist verder te ontwikkelen? Dan is de opleiding Basisspecialisatie Intelligent Skin Care van Natascha een uitstekende keuze! Ontdek de vele voordelen van deze unieke opleiding en ontwikkel je vakkennis en vaardigheden. Wordt nu Skin Therapist bij A Fortio!” 
Lees de ervaring van Lê over A Fortio

Angela Heidman
“Ik ben trots dat ik door mijn samenwerking met Natascha van A Fortio de kans heb gekregen om mijzelf te specialiseren in de huid. Natascha is een geweldige educator die mij helpt om mijn klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Door haar professionele en diepgaande kennis ben ik in staat om mijn klanten optimale behandelingen te bieden.”
Lees hoe Angela A Fortio heeft ervaren

Janneke Broere
“Voor Janneke Broere van Schoonheidsinstituut Masala (Krimpen a/d Lek) bestaat er maar één merk op het gebied van huidverbetering: Chris Farrell.
Janneke is enthousiast over haar samenwerking met A Fortio, de importeur van de dermatologische huidverbetering van Chris Farrell.

Lees de mening van Janneke over A Fortio

Gissel Quezada
Gissel Quezada is eigenaar van Lucide Huid- & Nagelsalon (Breda).
Ze doorliep in 2012 ook de A Fortio Entree Scan. De omzet van haar bedrijf laat sindsdien een stijgende lijn zien.

Lees de recensie van Gissel

Jeannette van Wanrooij
Jeannette van Wanrooij is eigenaar van schoonheidssalon Nature-Elle in Bergen op Zoom.
Ze is honderd procent overtuigd van de werkzaamheid van de op medische kennis ontwikkelde huidverbetering van Chris Farrell en het fotobiostimulatieconcept de BeautyRay ®.
Bij het opstarten van haar bedrijf heeft ze veel steun ervaren van Natascha Viëster van A Fortio.

Lees deze testimonial van Jeannette over A Fortio

Sandra de Graaf
Sandra de Graaf van het instituut voor huid- en voetverbetering FortiSan te Assen is medisch pedicure, sportmasseur en schoonheidsspecialist.
Ze wil alleen maar met de dermatologische huidverzorging van Chris Farrell werken en is erg blij met de samenwerking met Natascha Viëster.

Lees wat Sandra vindt van A Fortio

Joke Filius
Joke Filius is schoonheidsspecialist: “Toen Chris Farrell op mijn pad kwam, was het voor mij: ‘eerst zien en dan geloven’, sceptisch als ik was! Ik ben het eerst zelf gaan proberen en uittesten. Al heel snel merkte ik dat deze producten iets doen met je huid, in je huid, er gebeurt iets!
Het is een feest om ze te gebruiken en om te zien dat je huid ten goede verandert, bij welke leeftijd ook.
Daar word je echt blij van!”

Winkelwagen