Background Image

Testimonials

Laura van der Hooft
Conclusie van Laura van der Hooft van Laurora’s Huidverbetering in Santpoort-Noord. A Fortio & Chris Farrell zijn écht iets anders!
Na mijn besluit om als zelfstandige te beginnen als schoonheidsspecialiste en huidtherapeut in opleiding was een productlijn het enige wat nog ontbrak.
Lees de conclusie van Laura van der Hooft

Janneke Broere
“Voor Janneke Broere van Schoonheidsinstituut Masala (Krimpen a/d Lek) bestaat er maar één merk op het gebied van huidverbetering: Chris Farrell.
Janneke is enthousiast over haar samenwerking met A Fortio, de importeur van de dermatologische huidverbetering van Chris Farrell.

Lees de mening van Janneke over A Fortio

Gissel Quezada
Gissel Quezada is eigenaar van Lucide Huid- & Nagelsalon (Breda).
Ze doorliep in 2012 ook de A Fortio Entree Scan. De omzet van haar bedrijf laat sindsdien een stijgende lijn zien.

Lees de recensie van Gissel

Jeannette van Wanrooij
Jeannette van Wanrooij is eigenaar van schoonheidssalon Nature-Elle in Bergen op Zoom.
Ze is honderd procent overtuigd van de werkzaamheid van de op medische kennis ontwikkelde huidverbetering van Chris Farrell en het fotobiostimulatieconcept de BeautyRay ®.
Bij het opstarten van haar bedrijf heeft ze veel steun ervaren van Natascha Viëster van A Fortio.

Lees deze testimonial van Jeannette over A Fortio

Sandra de Graaf
Sandra de Graaf van het instituut voor huid- en voetverbetering FortiSan te Assen is medisch pedicure, sportmasseur en schoonheidsspecialist.
Ze wil alleen maar met de dermatologische huidverzorging van Chris Farrell werken en is erg blij met de samenwerking met Natascha Viëster.

Lees wat Sandra vindt van A Fortio

Ellen Kuijper
Ellen Kuijer’s aanbeveling. Kort nadat ik de opleiding Huidtherapie had afgerond, besloot ik om voor mijzelf te beginnen. Helaas had ik uit de opleiding niet gehaald wat ik wilde en ik wilde meer verdieping en meer opties dan slechts peelings, dermabrasie en lasers. Ik heb deze behandelingen een aantal jaar in een huidpraktijk uitgevoerd, maar het voelde vaak slechts als symptoombestrijding en niet alsof ik de huid hielp met herstellen en verbeteren.
Lees wat Ellen vindt van A Fortio

Joke Filius
Joke Filius is schoonheidsspecialist: “Toen Chris Farrell op mijn pad kwam, was het voor mij: ‘eerst zien en dan geloven’, sceptisch als ik was! Ik ben het eerst zelf gaan proberen en uittesten. Al heel snel merkte ik dat deze producten iets doen met je huid, in je huid, er gebeurt iets!
Het is een feest om ze te gebruiken en om te zien dat je huid ten goede verandert, bij welke leeftijd ook.
Daar word je echt blij van!”

Winkelwagen
Scroll naar top