Over A Fortio

A Fortio Consulting & Totaal Kosmetiek

A Fortio biedt een omgeving waarin jij als huidprofessional kunt werken met de beste apparatuur en huidproducten. Je wordt bijgestaan door Natascha, een professional, op het gebied van kennis en visie op de huid. Die jou en jouw onderneming een steuntje kan geven wanneer jij met vragen zit als ondernemer.


A Fortio Consulting & Totaal Kosmetiek

Ben jij een huidprofessional met visie en ambitie? Wil jij onderscheidend werken met de beste apparatuur en huidproducten? Of kun je nog wel een steuntje in de rug gebruiken als ondernemer? Laat dan A Fortio jouw (sparring)partner zijn.

Wij hebben jarenlange ervaring in de ondersteuning van huidprofessionals en huidtherapeuten bij alle facetten van hun dagelijkse werk. Vanuit die ervaring en opgebouwde kennis bieden we jou een totaalpakket van vakkennis en visie op de huid, ondernemerscoaching en consultancy, gepatenteerde apparatuur en medische behandelproducten.

Het A Fortio Intelligent Skin Care-concept.

Hoe A Fortio jou als huidspecialist kan helpen

Wil jij…

 • uitblinken in je vak als huidspecialist
 • een trusted advisor worden voor je cliënten?
 • onderscheidend werken als ondernemer?
 • een winstgevende en efficiënte praktijk voeren?
 • inzicht krijgen in je bedrijfsprocessen voor een snelle start en geslaagde toekomst?

Samen met jou gaan we vanuit het Intelligent Skin Care-concept op zoek naar effectieve oplossingen en groeimogelijkheden. Voor je cliënten, maar ook voor jou. Kortom, met A Fortio zit jij straks als huidprofessional helemaal goed in je vel.

Precies wat je zoekt? Neem contact op voor een afspraak of lees snel verder over wat A Fortio voor jou als huidprofessional kan betekenen.


A Fortio Intelligent Skin Care ®

Wat is het A Fortio Intelligent Skin Care ®-concept?

A Fortio Intelligent Skin Care is een visionair concept voor totaalkosmetiek ontwikkeld door A Fortio. Het concept gaat uit van een holistische benadering van de menselijke huid en rust op 5 pijlers:

5 pijlers van A Fortio Intelligent Skin Care

Een fysiologisch huidbehandelconcept
Biomimetische kosmetiek van Chris Farrell
Gedetailleerde huidbehandelprotocollen en gepatenteerde huidapparatuur
A Fortio Skin Academy voor blijvende groei in (huid)kennis en professionalisering
Persoonlijke ondersteuning op maat voor jou als ondernemer en huidprofessional.

1. Het fysiologisch huidbehandelconcept van A Fortio

De huid is ons grootste orgaan. Het is onze natuurlijke barrière tussen ons lichaam en de buitenwereld. Maar die barrière is poreus. Invloeden van binnenuit en buitenaf hebben hun weerslag op de huid. Daarmee is de huid een directe afspiegeling van onze gezondheid, leefwijze en leefomstandigheden.

Zelfherstellend vermogen van de huid

Onder normale condities is onze huid goed in staat te reageren op al deze invloeden door haar zelfherstellend vermogen. Maar dit zelfherstellend vermogen van de huid kan uit balans raken. Het fysiologisch huidbehandelconcept van A Fortio is erop gericht dit vermogen tot zelfherstel te re-activeren, stimuleren en ondersteunen. En dat op een manier die zelf zo min mogelijk belastend is voor de huid.

Totaalkosmetiek

In Nederland worden huidprofessionals vooral opgeleid in het herkennen en verzorgen van symptomen van huidproblemen. Bij A Fortio willen we veel verder gaan dan dat en in de eerste plaats de oorzaak van huidproblemen achterhalen. Pas dan kun je huidproblemen ook echt aanpakken.

Holistische visie

A Fortio gaat daarbij uit van de holistische visie dat lichaam en geest één zijn. Het lichaam is een complex systeem waarvan de huid een ondeelbaar onderdeel is en niet los te zien (of te behandelen) van de rest van de persoon. In het A Fortio huidbehandelconcept kijken we dus niet slechts naar de huid zelf, maar naar de mens als geheel. Het totaalplaatje van gezondheid, leefstijl en leefomstandigheden en hoe deze factoren van invloed zijn op de huid. Dat noemen we bij A Fortio: totaalkosmetiek. (De letterlijke vertaling van de Duitse term ‘Total Kosmetik’ waarvoor helaas geen goed Nederlands equivalent bestaat.)

In de totaalkosmetiek van A Fortio is de uitspraak ‘de cliënt centraal’ dus dubbel en dwars waar. Als huidprofessional die werkt met het A Fortio Intelligent Skin Care-concept behandel je niet slechts de huid van je cliënt. Je werkt – samen – aan wat het beste is voor de cliënt als mens.

Meer huidtherapeutisch aan de slag

Wil jij ook huidproblemen aanpakken daar waar ze ontstaan? Wil jij ook het beste voor je cliënt? Of wil je misschien een vervolgstap zetten in je carrière omdat je een meer therapeutische huidbehandeling ambieert? Lees dan snel verder over hoe jij het Intelligent Skin Care concept van A Fortio kunt gaan toepassen.

2. Dermatologische huidverzorging van Chris Farrell

Een belangrijk onderdeel van het A Fortio Intelligent Skin Care-concept vormen de dermatologische huidverzorgingsproducten van het merk Chris Farrell. Deze medische kosmetiek voor huidverbetering is geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid.

Biomimetische werkstoffen

De producten van Chris Farrell zijn namelijk ontwikkeld op basis van medische kennis en jaren aan wetenschappelijk onderzoek. De huidverzorgingsproducten bestaan uitsluitend uit de zuiverste ingrediënten met biomimetische werkstoffen. Dit zijn werkstoffen die lichaamseigen stoffen imiteren waardoor de huid deze beter accepteert en opneemt.

Zuivere ingrediënten

De zuiverheid van ingrediënten bepaalt niet alleen de kwaliteit van het eindproduct. Het vermindert ook de kans op overgevoeligheidsreacties van de huid. De producten van Chris Farrell bevatten daarom geen minerale oliën, siliconen of andere synthetische ingrediënten die de balans van de huid verder kunnen verstoren. De productieketen van Chris Farrell is daarnaast volledig proefdiervrij.

Op een enkele uitzondering na zijn alle huidproducten van Chris Farrell volledig plantaardig en vegan. In geen van de producten zitten microplastics.

Complete huidverzorgingslijn voor de professional

Met de huidverzorging van Chris Farrell heb jij als huidprofessional een effectief en resultaatgericht product in handen voor diepgaande en blijvende huidverbetering. De producten zijn in de eerste plaats afgestemd op de huidtherapeutische praktijk. Maar een duurzame huidbehandeling gaat verder dan een behandeling in de praktijkstoel. Daarom biedt Chris Farrell haar producten ook aan in verkoopverpakkingen voor thuisgebruik. Zo werken jij en je cliënt samen aan de oplossing van een huidprobleem.

Een huidverzorgingsproduct kan nog zo goed zijn, zonder de nodige kennis, behaal je nooit het optimale resultaat. Daarom biedt A Fortio jou graag persoonlijke ondersteuning en opleiding. Zodat jij als huidprofessional kan uitblinken in superieure vakkennis en zo de beste resultaten behaalt. Voor je cliënt en voor jou.

Meer weten over de huidverzorgingsproducten van Chris Farrell? Lees hier meer over de cosmetische filosofie van Chris Farrell.

Of lees snel verder hoe A Fortio jou kan ondersteunen om de beste resultaten te behalen met het A Fortio Intelligent Skin Care-concept.

3. Behandelprotocollen en gepatenteerde huidapparatuur

De wetenschap heeft al veel ontdekt over de huid en ook de technologische innovaties in de cosmetica nemen alsmaar toe. Dan is het fijn als je als huidprofessional altijd toegang hebt tot de juiste en meest actuele informatie. Of je nu net begint als huidprofessional of al jaren een praktijk hebt.

Spec sheets en behandelprotocollen

Speciaal voor huidprofessionals heeft A Fortio daarom zogeheten spec sheets samengesteld van de Chris Farrell huidverzorgingsproducten die zij leveren. Deze spec sheets bieden gedetailleerde productinformatie. Deze informatie biedt inzicht in de producten en de behandelmogelijkheden. Zodat jij als huidprofessional naar eigen inzicht en met gedegen kennis een behandelplan kan opstellen.

Voor de beginnende huidprofessional heeft A Fortio bovendien diverse behandelprotocollen opgesteld. Deze kunnen dienen als leidraad voor de juiste behandelaanpak bij diverse huidcondities.

Neem ook een kijkje in de vrij toegankelijke kennisbank voor een schat aan (gecontroleerde) informatie over de huid, huidaandoeningen, huidbehandelingen en het ondernemerschap als huidprofessional.

Kom je er toch niet uit? Bel, mail of whatsapp naar de A Fortio helpdesk. Of je nu een vraag hebt over ingrediënten uit een product, de juiste behandelaanpak of over je bedrijfsvoering; A Fortio staat voor je klaar!

Gepatenteerde huidapparatuur

Als ambitieuze huidprofessional wil je niet alleen werken met de beste huidverzorgingsproducten, maar ook met de beste huidapparatuur. Maar hoe weet je nu welke apparatuur je dan moet kiezen? Als zelfstandig ondernemer heb je wel wat anders aan je hoofd dan technische specificaties bestuderen of vergelijkend onderzoek te doen naar verschillende devices. Maar je wil je door hard werken verdiende geld ook niet zomaar in het eerste de beste apparaat investeren, toch?

Wees gerust, het voorwerk heeft A Fortio voor jou gedaan. Als importeur en leverancier van professionele huidapparatuur zijn wij altijd op zoek naar de beste producten, technieken en apparatuur. We volgen ontwikkelingen en innovaties op de voet, verdiepen ons in wetenschappelijk onderzoek en pluizen de details voor je uit. Zo kan jij ervan op aan dat je met onze apparatuur investeert in het beste van het beste. Zonder teveel te betalen.

Door te kiezen voor gepatenteerde apparatuur, staat A Fortio als leverancier garant voor de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid in medisch-cosmetische devices.

In het assortiment:

 • gepatenteerde systemen voor fotobiostimulatieBeautyRay® en MedEnergizer®
 • het high-end device voor microneedling: de amiea med Exceed
 • en last but not least, professionele apparatuur voor huidanalyse.

Meer weten over onze gepatenteerde huidapparatuur? Vraag vrijblijvend een demonstratie aan of lees meer over onze apparatuur voor microneedling en fotobiostimulatie.

4. A Fortio Skin Academy

Het woord ‘Intelligent’ in Intelligent Skin Care is niet toevallig gekozen. Het fysiologische huidbehandelconcept van A Fortio is een intelligente huidverzorging. Zelfs de beste huidverzorgingsproducten en apparaten leveren niet het optimale resultaat in handen van een huidprofessional met onvoldoende kennis. Als huidprofessional uitblinken in je vak vraagt dan ook om een continue investering in vakkennis.

Bij A Fortio Skin Academy kun je diverse theoretische opleidingen en praktische workshops volgen. Met de uitgebreide en gespecialiseerde cursussen en trainingen breng (en houd) jij jouw vakinhoudelijke kennis op een hoger niveau. Zodat jij je als huidprofessional kan profileren met superieure vakkennis.

Ook voor trainingen in sales, marketing en management kun je bij A Fortio terecht. Voor alle opleidingen kun je als huidtherapeut accreditatie aanvragen in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP).

Een kort overzicht van het Skin Academy-cursusaanbod:

A Fortio Intelligent Skin Care basisspecialisatie

De 3-daagse A Fortio basisspecialisatie gaat verder waar jouw vakinhoudelijke opleiding is opgehouden. Veel opleidingen, zoals de opleidingen Uiterlijke Verzorging (mbo-4) en Huidtherapeut (hbo), blijken ontoereikend om als huidprofessional tot optimale resultaten te komen met dermatologische huidverzorging. Zoals de producten van Chris Farrell. Hoewel de huidverzorging van Chris Farrell een belangrijk onderdeel van de cursus is, is de basisspecialisatie voor 85 procent merkonafhankelijk.

In de basisspecialisatie leer je de basisprincipes van het Intelligent Skin Care-concept. Je verdiept jouw theoretische kennis van de huid zodat jij je als vakspecialist goed in je vel kunt voelen.

Na succesvolle afronding van de basisspecialisatie ontvang je een certificaat en krijg je een vermelding als A Forto Skin Therapist hier op de website.

A Fortio Advanced Skin Analysis  – Intelligent Skin Care voor gevorderden

De 2-daagse vervolgmodule Advanced Skin Analysis is een verdieping op de basisspecialisatie en gaat verder in op de verschillende aspecten van een goede huidanalyse.

Zoals:

 • Het intakegesprek
 • Verschillende huidtypen en huidcondities en hun behandeling
 • De holistische benadering bij de huidanalyse
 • Actuele kennis over de invloed van voeding en leefstijl op de huid
 • Indien je met apparatuur werkt; hoe intepreteer je de meetresultaten en vertaal je die naar je behandelplan

Gespecialiseerde huidmasterclasses

Voor specifieke specialisatie in een huidtype/huidconditie of behandeltechniek heeft  A Fortio Skin Academy een ruim aanbod aan masterclasses:

 • Werken met Chris Farrell huidverzorging (productgerichte module)
 • Fotobiostimulatie (lichttherapie)
 • Microneedling (medische needling)
 • Thermocoagulatie
 • Intelligent Acne Care
 • ‘Lady in Red’ couperose behandeling met ondersteuning van lichttherapie
 • Mannenhuid
 • Sun Care

Kijk voor een inhoudsbeschrijving van bovenstaande cursussen op Skin Academy.

Ondernemerstrainingen

Als huidprofessional met een eigen praktijk of bedrijf ben je niet alleen gebaat bij grondige vakkennis. Ook inzicht in bedrijfsstrategie, marketingtechnieken en management zijn nodig voor een succesvolle onderneming. Maar de meeste huidopleidingen in Nederland besteden niet of nauwelijks aandacht aan (zelfstandig) ondernemerschap. Wij houden ook rekening met dat de zorgprofessional vaak anders in de wedstrijd staat.

Kun jij als ondernemer wel een steuntje in de rug of opfriscursus gebruiken? Goed nieuws, je hoeft niet meer alles door schade en schande te ontdekken. A Fortio biedt diverse ondernemerstrainingen waarmee jij van je praktijk een groot succes kan maken.

Meld je aan voor een van de volgende trainingen:

 • Sales & marketing voor je eigen praktijk
 • Verkooptraining “Hoe verdien ik klanten?”
 • Bedrijfseconomische training “Hoe word ik nog succesvoller?”
 • Training on the job: een persoonlijk trainings- en coachingstraject in jouw eigen behandelpraktijk.

Ga naar Skin Academy voor een uitgebreid cursusoverzicht met inhoudsbeschrijving en nadere toelichtingen.

Zit er een cursus voor je bij? Mail, bel of app voor meer informatie of om je meteen in te schrijven!

5. Persoonlijke ondersteuning op maat

Als huidprofessional wil je er zijn voor je cliënten, maar wie is er voor jou als je het als ondernemer even niet meer weet? Laat A Fortio jouw sparringpartner en aanspreekpunt zijn voor al jouw vakinhoudelijke én ondernemersvragen.

De naam A Fortio is afgeleid van het Latijnse a fortiori wat ‘sterker nog’ betekent. A Fortio Consulting en Totaalkosmetiek staat daarmee voor samenwerking, persoonlijke aandacht en individuele begeleiding in jouw dagelijkse praktijk. Samen halen we het beste eruit wat erin zit, samen staan we sterker.

Voor welke wijze van ondersteuning kies jij?

Op verschillende manieren biedt A Fortio jou graag de ondersteuning en begeleiding die van jou een sterkere ondernemer maakt:

 • (Bedrijfs-)advies Consultancy:

Verspil niet langer kostbare tijd en energie door te proberen het wiel opnieuw uit te vinden. Je hoeft het niet alleen te doen, ook niet als zelfstandige.

Zet A Fortio in voor advies en consultancy en start vandaag nog jouw traject naar een succesvolle, zorgeloze onderneming.

Is dit precies wat jij nodig hebt? Neem contact op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.

 • Ondernemerscoaching “Empowermentor”:

Kun je wel een steuntje in de rug gebruiken als ondernemer? Mis je een klankbord om ideeën en plannen aan te kunnen toetsen? Heb je behoefte aan een sparringpartner, iemand die echt met je meedenkt? Dan is de Empowermentor ondernemerscoaching van A Fortio precies wat jij zoekt.

Natascha Viëster, (empowermentor) van A Fortio en tevens opgeleid als systemisch coach, begeleidt jou in je eigen zoektocht naar jouw drijfveren, obstakels, idealen en uitdagingen. Niet door antwoorden te geven, maar door vragen te stellen. Niet door oplossingen aan te reiken, maar samen oplossingen te ontdekken.

Is dit de ondersteuning die jij zoekt? Maak vandaag nog een afspraak met Natascha voor een kennismakingsgesprek.

Maar wij ondersteunen jouw ook door het bieden van:

 • Helpdesk: al is het 10 uur ‘s avonds en je hebt een vraag over een ingrediënt of behandelaanpak, je kunt altijd bellen, mailen of appen met je vraag.
 • Kennisbank en vraagbaak: in de Kennisbank vind je een schat aan gecontroleerde informatie en kennis over de huid, huidverzorgingsproducten, huidbehandelingen maar ook businessthema’s. Staat het antwoord dat je zoekt er niet tussen? Vragen staat altijd vrij!
 • De Intelligent Skin Care-filosofie: het totaalpakket van unieke huidverbeterings- en bedrijfsvoeringsconcepten van A Fortio.

Ben jij een ambitieuze huidprofessional en wil jij ook werken vanuit het doordachte totaalconcept van A Fortio Intelligent Skin Care? Wil jij een goede start maken als ondernemer of heb je behoefte aan ondersteuning? Bel of mail voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

A Fortio Consulting en Totaalkosmetiek: samen staan we sterker!

Ben jij klaar om, samen met mij, aan de slag te gaan?

 • Wil jij aan de slag om samen het verschil te maken voor jouw cliënten;
 • Ben jij toe aan een verdieping in jouw kennis;
 • Kan jij hulp gebruiken bij het runnen van jouw praktijk.

A Fortio Intelligent Skin Care®: totaalconcept voor huidprofessional

A Fortio Intelligent Skin Care® is een concept voor totaalkosmetiek, ontwikkeld door A Fortio, vanuit een weldoordachte huidfilosofie. Dit concept rust op 5 pijlers:

 1. Een fysiologisch huidbehandelconcept, waarbij de behandeling gericht is op het aanpakken van de oorzaak van een huidprobleem. De huidconditie van je cliënt is leidend.
 2. Biomimetische kosmetiek voor dermatologische huidverbetering van Chris Farrell
 3. Gedetailleerde behandelprotocollen en gepatenteerde apparatuur voor huidanalyse en huidbehandeling
 4. Gespecialiseerde cursussen en opleidingen in huidzorg en professionalisering van A Fortio Skin Academy
 5. Persoonlijke ondersteuning op maat bij al jouw specifieke vragen

Goed in je vel als huidprofessional

Of je nu net start als huidprofessional of al jaren met veel plezier cliënten behandelt in je eigen praktijk – ondernemen in de huidverzorgingsbranche is een vak apart. We leren steeds meer over de huid, innovaties in de cosmetica en technologie volgen elkaar in rap tempo op en ook het zelfstandig ondernemerschap kent zo zijn uitdagingen. Waar loop jij als ondernemer en huidspecialist tegenaan?

 • Worstel je met je positionering als onderscheidende ondernemer?
 • Werk je keihard maar lijkt je omzet maar niet te groeien?
 • Twijfel je soms aan je eigen vakkennis?

Wat het ook is, de belangrijkste boodschap die wij voor je hebben is deze:

Als huidprofessional met een eigen praktijk moet je veel zelf doen, maar je staat er niet alleen voor.

Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Liever niet zelfs, als zelfstandig ondernemer heb je wel wat beters te doen. Vind je hulp vragen soms nog moeilijk? Bedenk dan dat het juist van inzicht en professionaliteit getuigt om ondersteuning te vragen op punten waar het nog niet zo lekker loopt.

Ook als je praktijk wel op rolletjes loopt, kan het een goed idee zijn om eens samen te sparren. Een snelle scan van je bedrijfsvoering kan nieuwe perspectieven bieden en soms tot verrassende inzichten leiden. Blijven leren en blijven bewegen is niet alleen gezond voor lichaam en geest, maar ook voor je onderneming.

Benieuwd naar wat andere huidprofessionals vinden? Lees de testimonials van andere huidprofessionals over hun ervaringen met A Fortio Consulting en Totaal Kosmetiek.

A Fortio geeft jou voorsprong!

Wil jij ook goed in je vel zitten als huidprofessional?

 • Wil jij aan de slag om samen het verschil te maken voor jouw cliënten;
 • Ben jij toe aan een verdieping in jouw kennis;
 • Kan jij hulp gebruiken bij het runnen van jouw praktijk.

Trusted Advisor

Van huidprofessional naar trusted advisor

Krijg jij ook de kriebels van alleen al het woord ‘sales’ of ‘klantenwerving’? Dan ben je niet de enige. Dit geldt voor veel zelfstandig ondernemers en voor veel huidprofessionals in het bijzonder. Zij willen met hun vak, hun passie, bezig zijn en niet het gevoel hebben dat ze hun klanten ‘iets aansmeren’.

Maar wie zijn werk goed doet, hoeft zijn klanten niets aan te smeren. Wie zijn werk goed doet, bouwt een eerlijke relatie op met zijn cliënten. Een relatie waarin jouw cliënt weet dat ze jou kunnen vertrouwen waardoor ze jouw deskundige advies als zodanig waarderen.

Dan ben je niet zomaar een huidprofessional, maar een trusted advisor.

Een trusted advisor word je niet zomaar, dat moet je verdienen. Daar zijn een aantal competenties en kwaliteiten voor nodig. Alle opleidingen en trainingen van A Fortio zijn erop gericht om jou te helpen deze competenties te ontwikkelen.

Wat is een trusted advisor?

Zij (of hij) is een gewaardeerde en vertrouwde adviseur van cliënten en collega’s. Als trusted advisor lever je vakinhoudelijk, goed onderbouwd advies die van toegevoegde waarde is voor je cliënt. Het gaat dus niet alleen om de kwaliteit van je advies, maar ook om wat je met dit advies bereikt.

Daarnaast ben je een expert in het opbouwen en onderhouden van een goede relatie met je cliënten. Emotionele intelligentie – het vermogen tot empathie en mensenkennis – is dus evenzeer van belang als vakinhoudelijke kennis, misschien zelfs wel meer. De persoonlijke relatie met je cliënt is cruciaal voor effectief adviseurschap. Zoals David Maister – voormalig professor aan de Harvard Business School en auteur van de bestseller The Trusted Advisor – het zegt:

“People don’t care how much you know, until they know how much you care”.

De persoonlijke kenmerken

In zijn boek beschrijft David Maister de persoonlijke eigenschappen van een trusted advisor.
Als trusted advisor

 • stel je de cliënt centraal in plaats van jezelf als ondernemer of professional
 • je ziet je cliënt als mens en richt je dus niet alleen op de functie of rol die de cliënt voor jou heeft
 • je focus ligt dan ook op de dienstverlening: hoe kan ik van toegevoegde waarde zijn voor mijn cliënt?
 • methodes, protocollen en technieken zijn altijd slechts een middel om een doel te bereiken, maatwerk staat voorop
 • je gelooft in het belang van een goede klantrelatie. Je weet dat deze verdiend en opgebouwd moet worden door een opeenstapeling van gezamenlijke ervaringen met de diensten en producten die jij levert
 • besef je tot slot dat er een grens bestaat tussen het zakelijke en privédomein van je cliënt, maar dat beide domeinen toch erg persoonlijk zijn. Bij sommige cliënten kunnen beide domeinen zelfs overlappen

Deze kenmerken en competenties van de trusted advisor komen sterk overeen met de filosofie van A Fortio en het A Fortio Intelligent Skin Care-concept. Ook bij A Fortio kijken we naar de mens als geheel en staat maatwerk daarbij voorop. De persoonlijke relatie is niet slechts van meerwaarde, maar essentieel. Immers, samen sta je sterker.

Hoe word je het?

Een trusted advisor kenmerkt zich dus door een scala aan competenties en eigenschappen. Sommige van die eigenschappen zul je misschien al bij jezelf herkennen. Andere kwaliteiten vergen wellicht nog wat werk.

Wil jij ook uitgroeien van huidprofessional naar trusted advisor? Meld je dan aan voor de A Fortio-verkooptraining ‘Hoe verdien ik klanten waarin je leert hoe ook jij het vertrouwen van je cliënten kan verdienen.

En vertrouw er maar op ;), dat zal niet de standaard verkooptraining zijn die je misschien al kent. Deze training is een gegarandeerde eye-opener waarin jij van je allergie zal genezen voor alles wat met sales te maken heeft.

Wil jij echt onderscheidend werken en het verschil maken voor je cliënten? Meld je dan nu aan of lees eerst meer over het opleidingsaanbod van A Fortio Skin Academy

A Fortio, jouw trusted advisor

Sterker nog, de filosofie van de trusted advisor omvat waarden die A Fortio niet alleen wil overdragen, maar ook uitdragen in de relatie met jou als huidprofessional. Wil jij ervaren wat het betekent om een leverancier, opleider en consultant te hebben die echt met je meedenkt? Laat A Fortio dan jouw trusted advisor worden.

 Lees meer over A Fortio Empowermentor – coaching en consultancy voor huidprofessionals of maak een afspraak voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Ben jij klaar om, samen met mij, aan de slag te gaan?

 • Wil jij aan de slag om samen het verschil te maken voor jouw cliënten;
 • Ben jij toe aan een verdieping in jouw kennis;
 • Kan jij hulp gebruiken bij het runnen van jouw praktijk.

Winkelwagen