Oceanic Breeze – Algen Serum Spray

Oceanic Breeze (P) algen serum zeealgen

Oceanic Breeze – Algen Serum Spray

Is de huid toe aan rust en kan hij wel hydratatie ondersteuning gebruiken zo na alle feestdagen en winterkoude dan is ons nieuwe unieke huidserum zeker een hele goede optie. Beschikbaar voor in zowel jouw huidtherapeutische praktijk als voor thuisgebruik ter ondersteuning van jouw aanpak in de praktijk.

Dit unieke nieuwe huidserum “Oceanic Breeze” in sprayvorm is binnenkort beschikbaar. Een natuurlijk zeealgen serum en in een uitermate handige sprayvorm. Uiteaard zonder synthetische kleur- c.q. geurstoffen en conserveringsmiddelen.

Hydraterend & Anti-ageing serum op basis van zeealgen

De heilzame werking van zeealgen komt door hun krachtige natuurlijke aandeel van vitaminen, mineralen en sporenelementen.

Het is wetenschappelijk bewezen dat bepaalde soorten algen niet alleen onze huid gezond houden, maar ook helpen bij de behandeling van huidproblemen. De anti-oxidatieve eigenschappen van bijvoorbeeld bruine algen helpen bij het voorkomen rimpels en voortijdige huidveroudering.

Andere algensoorten bevatten hydraterende, verstevigende, regenererende of ontgiftende eigenschappen.

De werkzame ingrediënten van zee-algen en zeewater bevatten elementen die overeenkomen met de samenstelling van de vloeistof in onze cellen, zodoende kunnen ze tot in de onderste laag van de epidermis doordringen.

Welke voordelen biedt dit fantastische sprayserum

  • Zorgt direct voor een krachtige hydratatie van de huid
  • Het heeft ook een direct anti-ageing effect
  • Kalmeert de huid
  • Laat de huid er stevig uitzien

Voor in de huidtherapeutische praktijk

Wil jij als huidprofessional ook met dit mooie product jouw cliënten verwennen dat kan bestel hier jouw exemplaar.
Behoefte aan meer informatie zie de productinformatie genoemd bij het product. Als ik je verder ergens mee kan helpen dan hoor ik dat graag. Mail, chat, bel of app.

Natascha

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen