amiea med naaldcartridge 6 point

Medisch-gecertificeerde microneedling-apparatuur: SkinPen en amiea med Exceed

Op dit moment zijn er twee devices voor microneedling op de markt met een medische certificering: de SkinPen en de amiea med Exceed. De SkinPen ontving als eerste microneedling-device het keurmerk van de Amerikaanse FDA voor de medische toepassing bij littekens. Enkele weken later gevolgd door de amiea med Exceed. Laatstgenoemde heeft echter niet slechts een FDA-keurmerk voor littekens, maar ook voor rimpels. 

Kwaliteit reikt echter veel verder dan officiële keurmerken. Kijk je verder naar materiaalgebruik en technische innovatie dan is de amiea med Exceed de absolute uitblinker. 

De amiea med Exceed is het resultaat van 20 jaar wetenschappelijk onderzoek van producent MT Derm naar het inbrengen van werkzame stoffen in de huid. Dit onderzoek heeft onder meer geleid tot de innovatie van een naaldcartridge met een gepatenteerd veiligheidsmembraan. Dit membraan voorkomt het terugvloeien van vloeistoffen in het device waarmee de amiea med Exceed, als enige microneedling-device, een veilige, hygiënische behandeling garandeert.

Deze eigenschap is voor A Fortio Consulting & Totaalkosmetiek  een zeer belangrijke reden om als leverancier en importeur uitsluitend de amiea med Exceed te vertegenwoordigen op de Nederlandse en Belgische markt. De amiea med Exceed past volledig in het A Fortio Intelligent Skin Care-concept en overstijgt de concurrentie ruimschoots in kwaliteit, veiligheid, gebruiksgemak en duurzaamheid.

Verdere voordelen van de amiea med Exceed zijn:

  • gepatenteerde naaldcartridgde van hoogwaardig materiaal
  • gepatenteerde, kantelbare naaldkop
  • fluisterstil en ergonomisch vormgegeven handstuk
  • voetpedaal als keuzemogelijkheid
  • gegarandeerde kwaliteit: van research tot productie, MT Derm houdt de vervaardiging van elke afzonderlijke amiea med Exceed volledig in eigen hand

Twijfel jij nog over de toepassing van medische microneedling in jouw praktijk? Lees onze uitgebreide pagina over ‘Microneedling in de (para)medische praktijk‘.

Natascha

Een demonstratie van de amiea med Exceed

  • Wil jij met eigen ogen zien waarom de amiea med Exceed de beste is op de markt?
  • Wil jij je aanmelden voor de masterclass Medische needling van A Fortio?
  • Advies op maat of een vrijblijvend gesprek?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen