In the spotlights Tissue Regulator

Tissue Regulator

In the spotlights

Tissue Regulator een mooie huidversteviger

Zoals ik onlangs vertelde we hebben zoveel mooie producten die werkelijk het verschil kunnen maken in de huidconditie van jouw cliënt.

Daarom zetten we keer zetten onze Tissue Regulator in the spotlights

Ook hiervan weet ik dat wij er veel te weinig aan denken om deze in te zetten. En zeker met het voorjaar in aantocht is dit een vorm van huidverbetering om onder de loep te nemen. Want met het voorjaar is ook het betere weer hopelijk onderweg en gaan we met z’n allen weer iets meer uit de kleren. Hals en decolleté worden weer zichtbaar. We proberen ons te verwarmen aan de eerste zonnestralen.
En meer naar de zomer toe komen de jurkjes met korte mouwen en rokjes en daarmee ook de armen en benen weer te voorschijn! En ja dan gaan we ons ook weer zorgen maken over onze uiterlijke verschijning.

“Zijn mijn bovenarmen nog wel strak genoeg voor dat strapless jurkje” of “Oei nu vallen mijn verslapte hals- en kaaklijn wel erg op, die coltrui verbloemde dat mooi”.

Ja de hals en het decolleté zijn dan de eerste aandachtspunten. Gelukkig kan dit goed aangepakt worden met dit effectieve product. Het is een krachtig werkzame gel zodat je er per keer maar écht heel weinig van nodig hebt. Maar we weten allemaal dat we er wel iets voor moeten doen als we resultaat willen. Dus lang genoeg smeren en liever nog, voor het beste resultaat, even de tijd nemen om het licht in te masseren.

In de huidtherapeutische praktijk is het ook heel mooi te combineren met “facial Cupping” en ja natuurlijk nemen we dan ook even de hals en het decolleté mee in de aanpak. En misschien wel, later in het jaar, even de bovenarmen ;-).
En wat een heel fraai aanvullend product is als we deze zone toch gaan behandelen is de Sculpture your Bust. Maar beiden zijn producten waar we wel even geduld voor moeten hebben om het gewenste resultaat te ervaren. Dus tijdig adviseren aan je cliënten en binnenkort mee beginnen zou ik zeggen.

Waar zetten we het voor in, welke huidproblemen kunnen we aanpakken?

Tissue Regulator is een water oplosbaar gelconcentraat van puur plantaardige werkstoffen met een drievoudige werking:

 • 1. Minder sinaasappelhuid: geeft meer stevigheid.
 • 2. Versteviging van de gezichtscontouren.
 • 3. Vermindering van striae: zichtbaar gladdere huid.
 • 4. Vermindering van de capillaire doorlaatbaarheid: behandeling van Besenreiser en Couperose.
 • 5. Perfecte ondersteuning bij een afslanktraject
Verslapte gezichtscontouren

Verslapte hals- (de kalkoennek ;-)), en kaaklijn, decolleté en bovenarmen.
Helaas verslapt ons bindweefsel onder invloed van veranderende hormoonspiegels, ongezonde voeding en de afname van ons collageen. Hierdoor wijzigt ook de vet/vocht huishouding en onstaat er een minder strak huidweefsel.

Cellulite

Cellulite in de volksmond ook Sinaasappelhuid genoemd. Let op want dit is iets heel anders dan cellulitis want dat is een bacteriële infectie van het bindweefsel. Maar cellulite is een probleem waar veel vrouwen vroeger of later mee te maken krijgen.

De oorzaken van deze onesthetische aandoening zijn veelvoudig. Naast genetische en hormonale factoren wordt het ontstaan van de sinaasappelhuid door onze moderne levensstijl bevorderd. Zoals bijvoorbeeld; ongezonde eetgewoonten, stress en te weinig beweging. Natuurlijk speelt erfelijke aanleg een rol zeker wanneer al op jonge leeftijd onesthetische putjes en vetrollen op de dijbenen verschijnen. Het weefsel lijkt sponzig en week.

Striae

Striae ontstaat vaak na een zwangerschap als gevolg van een volume toename van het onderlichaam of de mammae. Maar ook radicale vermageringsprocessen kunnen tot striae leiden, welke in gelijke maten vrouwen, mannen en kinderen kan treffen.

In het begin treedt Striae plotseling op, dit ontwikkelt zich langzaam door van blauw-rode lijnen (striae rubrae) tot later een witte eventueel parelmoerachtig uitzien (striae albae). Zijn de strepen eenmaal aanwezig dan verdwijnen zij helaas nooit vanzelf.

Eigenlijk ontkomt geen vrouw aan deze huidverandering omdat gedurende het hele leven de huid aan endogenen, hormonale veranderingen onderhevig is.

Niet vergeten dat uitwendige lokale toepassingen met corticosteroïden en ziektes als Adipositas (vetzucht) dit in de hand kunnen werken. Bij sommige mensen gaat striae gepaard met ziektebeelden als Urticaria (netelroos of galbulten) of pijnlijke ontstekingen van de huid.

Tissue Regulator remt de ophoping van lipiden in de vetcellen en stimuleert de lipolyse

Daardoor verbetert duidelijk het beeld van de sinaasappelhuid.
De afvoer van het vocht in het weefsel wordt gestimuleerd, de verdeling van het vocht in de weefsels wordt verbeterd en de stevigheid van de huid neemt zichtbaar toe.

Ons speciale plantaardige concentraat heeft naast kalmerende en ontstekingsremmende effecten ook een gunstig effect op Besenreiser d.m.v.; verhoging van de capillaire resistentie, de capillaire doorlaatbaarheid wordt verminderd en vermindering van de afbraak van de capillaire vaten.

De belangrijkste werk- en inhoudstoffen van de Tissue Regulator:

 • Horse Chestnut Extract
 • Butchers Broom Extract
 • Hydrocotyle Extract
 • Trihydroxy Rutoside
 • Grape Extract
 • Ivy Extract
 • Buck Wheat Extract
 • Theobroma Cacao Extract
 • Caffeïne

Wanneer kiezen we voor de Tissue Regulator in de praktijk & thuis?

 1. Cellulite
 2. Striae
 3. Teleangiëctastieën: Couperose en Besenreiser
 4. Bij borsten en rug, bij licht zichtbare capillaire vaten
 5. Sponzige bovenarmen
 6. Dubbele onderkin (kalkoennek)
 7. Verslapte kaakcontour, verslapte hals
 8. Craquelé decolleté
 9. Ondersteuning van een afslanktraject, betere vet/vocht huishouding in de weefsels wat leidt tot een slanker silhouet

In de huidtherapeutische praktijk adviseren wij om de Tissue Regulator te combineren met het Modellage Gaas (collageen vliesmasker). Of de behandeling te ondersteunen met belichten (fotobiostimulatie). Denk hierbij aan de BeautyRay. Maar ook een zeer effectieve behandeling is de combinatie met Facial Cupping.
Maar natuurlijk kan jouw cliënt er ook zelf mee aan de slag om jouw behandeling in de praktijk thuis te ondersteunen.
Het is ook een perfecte ondersteuning van een afslanktraject.

Succes ermee en heb je vragen of opmerkingen dan hoor ik die graag.

Ontdek de kracht van Chris Farrell Huidverzorging: Wordt een Expert!

Wil jij gebruik maken van dit product in jouw praktijk?
Informeer vandaag naar de mogelijkheden en laat je interesse prikkelen!

Natascha

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen