In the Spotlights – Sun Tan Booster

hyperpigmentatie

In the Spotlights

Sun Tan Booster – Bruiningsversneller

Sun Tan Booster een mooie bruiningsversneller, ja en . . . waarom zou ik die toepassen?

Wat ik zo grappig vind, wanneer ik zelf niet in het vak zou zitten dan had ik me daar waarschijnlijk ook schuldig aangemaakt ;-), is dat we met z’n allen pas gaan denken over huidverzorging voor in en rond de zon als we de eerste zonnenstralen zien verschijnen.
Terwijl ook hiervoor geldt een goede voorbereiding is het halve werk.

Neem nou onze Sun Tan Booster

Een behoorlijk onderschat product. Men denkt wat heb ik hier nou aan?
Misschien klinkt het gek maar het is een veilige manier van bruinen. Je krijgt namelijk met minder blootstelling aan UV-licht dezelfde bruine tint. Dus met het gewoon even buiten lopen of bij het op de fiets een boodschapje doen kleurt de huid. Uiteindelijk hebben wij als mens wel behoefte aan Vitamine D dat in onze huid gevormd wordt onder invoed van UV-licht.
De Sun Tan Booster is dus een bruiningsversneller en geen zelfbruiner.

Het draagt bij aan de opbouw van melanine. Daardoor ideaal voor personen die moeilijk bruin worden. Geschikt voor zowel het gezicht als het lichaam. Het zorgt tevens voor een gelijkmatige bruining. In combinatie met onze Quick Bronzer, wat wel een zelfbruiner is, zorgt het ervoor dat dat zomerjurkje of -rokje toch net iets gezelliger staat. Geen spierwitte “melkflessen” er meer onder ;-).

Worden we langer aan zonlicht blootgesteld dan heb ik maar een advies, laat men zicht goed insmeren met een veilig product. En goed insmeren is dan; voldoende dik en frequent.

Hoe past men de Sun Tan Booster toe

Wanneer we zoals nu in het voorjaar zitten en we passen het 2 tot 3 maal per week toe onder onze dagverzorging zal de huid snel haar wittige kalkachtige winteruiterlijk verliezen en zien we er dus meteen een stuk minder winters uit.

Door zijn hoogwaardige werkzame bestanddelen is dit preparaat ook geschikt voor de meest gevoelige huid.

Quick Bronzer

Hierbij wil ik toch even van de gelegenheid gebruik maken om ook de Quick Bronzer te noemen. Want ook een zelfbruiner (Quick Bronzer) is een veilig product om toch een zonnig kleurtje op de huid te toveren. Deze zelfbruiner geeft een bruine en niet een oranje tint en kleurt egaal. Als men door de winter een erg uitgedroogde huid heeft is het wel raadzaam om de huid eerst goed te hydrateren om zo een vlekkerig eindresultaat te voorkomen. Ook daar kunnen we onze cliënt mee van dienst zijn: Moisten your Body.

Sculpture your Bust

Hoewel dit product niet onder de zonbescherming valt is het wel een fantastisch product voor het voorjaar en de zomer. Waarom? Nou omdat bovengenoemd jurkje vaak ook een wat dieper decolleté heeft dan onze winterkleding. Oftewel ons decolleté wordt weer zichtbaar en dit hoogwaardige verzorgingsproduct steunt en onderhoudt ons decolleté optimaal. Het versterkt het weefselmetabolisme, de celademhaling wordt verhoogd, de spankracht van het weefsel neemt toe en zo krijgt het decolleté een stralendere en egale uitstraling.

In de huidtherapeutische praktijk is de Sculpture your Bust perfect in een behandeling – borstmassage – cuppen – toe te passen en eventueel te combineren met het Modellage Gaas voor een optimaal resultaat.
De Sculpture your Bust bevat diverse peptides, die inmiddels wel bewezen effectief zijn en is daarmee een zeer hoogwaardig en effectief decolleté verzorgingsproduct. Het vergroot de borsten niet maar verstevigt zeker wel.

Beste huidprofessional is jouw cliënt ook klaar voor de zomer?

P.S. Binnenkort verwachten we een goede zonbescherming (SPF30) met veilige filters. Daar zal ik je t.z.t. graag meer over vertellen.

Natascha

Staan de juiste producten klaar in jouw praktijk?

De mooie weer is in aantocht, heb jij in de praktijk alles klaar staan voor jouw cliënten?
Heb je de juiste producten voor een gezond kleurtje weer klaar staan?
Klik voor meer informatie die waardevol is voor jouw praktijk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen