Een trots moment in de tijd!

Afgelopen zondag markeerde een gedenkwaardige mijlpaal in de schoonheidsindustrie tijdens de prestigieuze Beauty Awards. In een feestelijke ceremonie, gevuld met de crème de la crème van schoonheidsexperts, werd Laura van der Hooft bekroond met de titel “Schoonheidsspecialiste van het Jaar (West)”. Deze erkenning is niet alleen een bevestiging van haar uitzonderlijke vakmanschap en toewijding maar symboliseert ook een hoogtepunt van jaren van hard werken en innovatie binnen haar vakgebied.

De Beauty Awards brengen jaarlijks talenten samen van over het hele land. De prijs in de categorie ‘Schoonheidsspecialiste van het Jaar’ is bijzonder competitief en wordt toegekend aan de professional die niet alleen uitblinkt in technische vaardigheden, maar ook een ongeëvenaarde service biedt aan haar cliënten. Laura’s benadering van schoonheidszorg, waarbij zij altijd streeft naar een klant die de juiste oplossing krijgt voor het huidprobleem, heeft haar onderscheiden van haar collega’s.

Laura’s opmerkelijke reis is mij niet onbekend. Als cursist heeft ze namelijk veel van mijn masterclasses en trainingen verslonden en vervolgens in haar praktijk elk facet weer toegepast. Dat Laura klaar was voor deze prijs sta ik niet van te kijken, maar dat er nu een groot podium voor haar is weggelegd en iedereen haar talent kan zien, maakt mij meer dan trots. En dat zij met haar opgedane kennis van A Fortio weer zoveel anderen kan helpen en ondersteunen in hun weg naar een gezondere huid, is een mooie bekroning op mijn werk!

Het winnen van deze award is een getuigenis van Laura’s harde werk, maar het reflecteert ook de kwaliteit van de relaties die ze heeft opgebouwd met haar cliënten. Haar benadering gaat verder dan de oppervlakte; ze zorgt voor een behandeling die zowel de geest als de huid kalmeert en verjongt. De feedback van haar klanten spreekt boekdelen, met vele die beschrijven hoe Laura’s behandelingen hun zelfvertrouwen hebben verbeterd en een positieve impact hebben gehad op hun leven.

Voor toekomstige generaties schoonheidsspecialisten is zij nu een lichtend voorbeeld van wat mogelijk is met inzet, toewijding en de juiste begeleiding.

Natascha

2 gedachten over “Een trots moment in de tijd!”

  1. Jullie mogen allebei heel erg trots zijn op deze prestatie. Een combinatie van kwaliteit, passie en doorzetten. Gefeliciteerd!

    1. Dank Eric voor je mooie woorden. Want inderdaad succes komt niet aangevlogen.
      A Fortio is afgeleid van het Latijnse A Fortiori wat betekent “sterker nog” In ons beeldmerk zie je onder andere twee gezichten dat symboliseert voor ons het “samen doen”. Het beste in elkaar naar boven halen, we hebben elkaar nodig en samen sta je sterk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen