Daarom de amiea med Exceed

Een auto is maar een auto, en een microneedling apparaat is maar een microneedling apparaat. Toch blijft dat appels met peren vergelijken. Want niet elke auto is een volledig uitgeruste BMW, terwijl een Fiat ook een auto is. In het korte filmpje kan je zien wat het verschil is met ons microneedling apparaat, de amiea med Exceed, en een andere. Ze worden met elkaar vergeleken en aan het eind zie je het verbluffende resultaat.

Fakir effect

Bijna iedereen kent wel een spijkermat. Heel veel spijkers op een mat, het idee is dat je hierop gaat liggen of dat je erop gaat staan. Wanneer er veel spijkers zijn dan verdeelt het de druk over de huid, en brengt het geen schade aan zijn huid. Wanneer je de huid wilt laten herstellen zal je moeten doordringen in de huid. Bij een microneelding behandeling is het van belang dat je in de huid doordringt, op deze manier worden onderhuidse bloedinkjes veroorzaakt en kan het herstelproces van de huid in gang worden gezet.

Wanneer er gesproken wordt over een microneedling behandeling wordt er vaak gekeken naar lijntjes en rimpels. De amiea med Exceed onderscheidt zich van de rest omdat het ook medisch is gecertificeerd. Hierdoor kan je het microneelding apparaat onder andere ook inzetten bij littekens.

Reviews over de microneedling apparatuur

Laura van der Hooft over de amiea microneedling apparatuur


Als huidtherapeut ben ik al bekend met meerdere microneedling systemen vanuit onder andere stages. Voor in mijn praktijk was ik dan ook op zoek naar een medisch needling apparaat. Bij needelen komt veel kijken en resultaten zijn dan ook grotendeels bepalend door de apparatuur waar je mee werkt. Ik werk nu een jaar met het systeem van amie amed en niet alleen mijn klanten maar ikzelf ook kijken verbaasd naar de resultaten na een kuur. De apparatuur is ook enorm fijn in gebruik en bijna stil in geluid, iets dat cliënten prettig vinden omdat het al niet een hele fijne behandeling is. Ik heb met eerdere systemen nog nooit in zo’n korte tijd deze fantastische resultaten behaald.

Ik heb destijds besloten om ook te gaan werken met de bijbehorende Vytals producten en ook dit ervaar ik als zeer prettig. Daarbij is de service ook uitstekend. Ik heb zelf ook de gehele training gevolgd en deze was zeer relevant voor als je je wilt specialiseren in het needelen.

Het is écht een totaal behandeling die ik als praktijk kan aanbieden met fantastische resultaten.
Micro Needling, dé verdiepende behandeling voor een praktijk in huidverbetering!

Sandra van FortiSan over de microneedling apparatuur en de training

Micro Needling, dé verdiepende behandeling voor een praktijk in huidverbetering!
In het 24 jarige bestaan van mijn praktijk waarin eerder is gewerkt met andere micro needling apparatuur. Startte een zoektocht na een zeer snelle verslijtage van dat apparaat.
Hierbij gebruik gemaakt van de in mijn praktijk geldende slogen “alleen het beste is goed genoeg”.
De doorslag voor de medische micro needling apparatuur van amie amed is zijn kwalitateit. Wat mij zeer verraste is het zachte geluid, de hygiënische bediening tijdens de behandeling én de uitstekende naald kwaliteit. Zeker in combinatie met de afortio training zoals géén andere, met veel aanvullende informatie en verdieping. Zodat je weet waar jij mee bezig bent. Met deze gouden combinatie heeft mijn professionaliteit een sprong gemaakt.
Vanuit de klant gezien.
Een micro needlings behandeling kan best spannend. De vooruit te kunnen geven informatie en begeleiding zijn uiterst comfortabel voor beide.
De behandeling zelf lijkt in eerste instantie alleen pijnlijk te zijn, toch wordt dat zeker niet door iedereen zo ervaren. Tijdens het micro needlen maak ik gebruik van de Vytals, die ook in het pakket van thuisverzorging zitten. Een directe nabehandeling met fotobiostimulatie is een onmisbare schakel zodat de klant na een kwalitatief zéér hoogstaande behandeling, ontspannen naar huis kan.
Resultaten…
De huid heeft tijd nodig en daarom laten de resultaten vaak even opzich wachten. Waarin mijn ervaringen, het wachten telkens zeer wordt beloond.
De kwaliteit van amiea med, de kennis bij Afortio, hoogstaande werkstoffen uit de Vytals én fotobiostimulatie = Micro needling op zijn best!
Voor mijn klanten nooit meer anders!

Wil jij ook voor de volledig uitgeruste BMW onder de microneedling apparatuur gaan? Neem contact met mij op, en dan gaan wij samen aan de slag!

Natascha

Wil jij weten waarom microneedling in jouw praktijk past?

  • Het beste resultaat voor jouw cliënt met een duurzame aanpak?
  • Wil jij een demonstratie en een vrijblijvend gesprek?
  • Advies op maat door een professional met ervaring van de amiea med Exceed?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen