Collageenspray – Skin Renew Spirit

Collageenspray – Skin Renew Spirit

Deze fantastische collageenspray wordt door onze klanten ook wel de “wonderspray” genoemd.
Wat maakt onze “Skin Renew Spirit” tot de wonderspray?

Maar allereerst wat is collageen

Collageen is een eiwitvezel en samen met de elastine vezels zorgt het ervoor dat de huid stevig en vitaal blijft. Maar met het ouder worden neemt de hoeveelheid hiervan af en ook de kwaliteit van de vezels worden minder. En daardoor ontstaan uiteindelijk rimpels. Dit is een volledig natuurlijk proces dus gewoon onderdeel van het normale ouder worden, maar dat wil niet zeggen dat we er niet iets tegen kunnen doen om dit proces af te remmen.

Overigens hebben we diverse soorten collageen in ons lichaam en die zijn niet allemaal van dezelfde kwaliteit. Ze dienen ook allemaal ergens anders voor, de samenstelling is afgestemd op hun taak. Het collageen wat bijvoorbeeld in littekens zit is van een grovere maar ook krachtigere structuur, dat moet ook wel want het litteken moet vooral stevig zijn, we willen niet dat de wond weer open gaat. Het zit ook in onze gewrichten en heeft daar wéér een andere taak.

Waardoor veroudert collageen

Collageen beschadigt en neemt af onder andere onder invloed van UV-straling, ofwel tijdens zonnen. Tja dat kleurtje wat men op de een of andere manier nog steeds associeert met gezond! Onze huid verslapt enorm van UV-licht en wellicht goed om bij stil te staan dat dit niet alleen voor het gezicht geldt maar voor het hele lichaam. De stevigheid en elasticiteit verdwijnen ook uit onze bovenarmen en benen. Gematigd zonnen en goed insmeren is een goede remedie.

Maar ook voeding, zoals overmatige consumptie van suikers speelt een belangrijke rol en bepaalde leefstijl gewoontes zoals bijvoorbeeld roken.

Bouwstenen voor hoogwaardig collageen

Vitamine C is een belangrijk bouwsteen voor de vorming van collageen. Verstandig ook om in ruime hoeveelheid te consumeren. Onze dagelijkse voeding bevat al snel te weinig, waardoor suppletie vaak aan te raden is. Vitamine C geeft tevens een boost aan het immuunsysteem.

Mensen die roken hebben sowieso een verhoogde behoefte aan vitamine C, dit heeft te maken met de vorming van vrije radicalen tijdens het roken. Dit is ook de reden waardoor roken de huidveroudering drastisch versnelt.

De collageenspray – Skin Renew Spirit

Collageen is (in principe) een groot eiwit molecuul waardoor zij als zodanig niets voor de huid kan beteken omdat deze moleculen te groot van formaat zijn om daar in de huid te komen waar wij dat collageen willen hebben.
Daarom zijn zogenaamde ‘collageencrèmes’ dan ook niet effectief.
Willen we iets doen aan de opbouw van collageen dan konden we dat voorheen alleen indirect bewerkstelligen. Door het gebruik van vitamine C (Concentraat ACE (artikel nr 6421).

Skin Renew Spirit

Maar daar heeft mevrouw Farrell voor ons een fantastische oplossing voor gevonden namelijk de collageenspray “Skin Renew Spirit“, een collageenspray die nanodeeltjes natuurlijk collageen bevat. Huideigen, dus het wordt door ons lichaam direct herkent en snel opgenomen. Dat kan ook omdat nanodeeltjes zó ontzettend klein zijn dat zij wél onze natuurlijke barrière kunnen slechten. En daar op de juiste plek aangekomen effectief aan de slag kunnen met

  • de huid verstevigen en vitaler maken
  • de huid verzachten
  • rimpels verminderen
  • verbeteren van de hydratatie (vocht)
  • zorgen voor een betere zuurgraad van de huid waardoor deze beter beschermd is

De Skin Renew Spirit geeft de huid direct een prachtig egaal en zacht glanzend uiterlijk. Ook onzuiverheden verfraaien, het herstelt de huid en verzacht. Tevens zorgt het voor een betere hydratie van uw huid. Waardoor er een betere afschilfering plaatsvindt, wat het ontstaan van de huidonzuiverheden vermindert.

Maar ook wanneer er intensieve cosmetische huidbehandelingen worden uitgevoerd is deze collageenspray een geweldige eerste hulp.

  • dermabrasie
  • microneedling
  • laser behandelingen
  • chemische peelings

Wel iets om rekening mee te houden is, het is niet vegan. Plantaardig collageen bestaat helaas niet, in tegenstelling tot wat sommige roepen.
Maar zoals je van ons gewend bent werken wij volledig volgens de Europese wetgeving en wordt er niet op dieren getest, daarnaast is Chris Farrell Cosmetics GmbH “Crualty Free” gecertificeerd. Bijna geen grotere dierenvriend dan mevrouw Farrell zou ik haast zeggen dus dat zit wel snor.

P.S. Gebruik jij misschien al deze collageenspray en wil je jouw ervaringen met ons delen? Geef dan hieronder een reactie . . . .

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen