Wil jij ook die trusted advisor worden?

trusted advisor huidprofessional

Wil jij als huidprofessional die trusted advisor worden voor jouw cliënt? En ben je op zoek naar een samenwerking met iemand met een gedeelde passie voor dit mooie vak?

En ben jij die huidprofessional met passie voor jouw vak?

Wellicht draai je al een tijdje mee in de markt of misschien ben je wel net afgestudeerd? Je hebt bewust gekozen voor dit ambacht omdat je de oplossende factor wil zijn voor diegenen die worstelen met een probleemhuid. Daarnaast is het je grote passie om een passende en effectieve oplossing te kunnen bieden. Maar vooral ook je wil van waarde en betekenis zijn.
Met andere woorden die “trusted advisor” voor jouw cliënten.

Je bent regelmatig tijdens je opleiding of in jouw zoektocht daarna vastgelopen. Want veel benaderingswijzen en behandelingen lijken niet bij jou te passen? Je hebt het gevoel dat de technische en therapeutische kant, met soms zelfs voor de huid agressieve toepassingen, een eenzijdige aanpak betekent. Terwijl jij er juist van overtuigd bent dat het aanpakken en verbeteren van de probleemhuid een gevoelige kwestie is. Wat vraagt om samenwerking, meer aandacht en een persoonlijke aanpak waarin je een belangrijke motiverende en ondersteunende rol wil aannemen.

Je bent zeker niet een therapeut die alleen naar de (probleem)huid kijkt, jij ziet de volledige persoon erachter. Bewust van de onzekerheden en emoties die dat met zich meebrengt of misschien wel juist veroorzaakt.
Je wil dat in jouw aanpak alles klopt en dat de cliënt voelt dat je met grote liefde en zorg naar de huid en de persoon kijkt en deze ook als zodanig zal benaderen.

Samenwerken met A Fortio opent deuren

Ik ben Natascha Viëster Founder en CEO van A Fortio. Ik ben, net als jij, in hart en ziel de persoon zoals hierboven omschreven. Mijn missie is de huidprofessional enerzijds en jouw cliënten anderzijds, als totaal persoon te zien. Ik wil altijd samen op zoek naar de oplossing voor de lange termijn en een die goed voelt. In plaats van de quick-fix die welllicht vraagt om een agressieve aanpak maar weinig duurzaam zal zijn en soms zelfs schade aan de huid kan brengen. Samen gaan voor het succes van jouw praktijk, waarbij de basis ligt in het vinden van een passende en milde oplossing voor de probleemhuid. We willen deze weer revitaliseren.
Hiervoor heb ik een uniek en onderscheidend “inteligent Skin Care®” concept ontwikkeld. Maar wel met ruimte voor jouw persoonlijke aanpak.

Want samenwerken met A Fortio betekent dat er ruimte komt voor jouw unieke werkwijze of juist de bevestiging van de benaderingswijze waar jij als huidprofessional al zolang naar verlangt. Ik ben me bewust van het feit dat in ons werkveld het gaat om menselijk en persoonlijk contact.
Ook ik ben voortdurend in beweging en onderweg tijdens mijn reis op zoek naar de best mogelijke behandelmethodieken en producten, die allen alleen mijn goedkeuring verdienen nadat deze daadwerkelijk effectief blijken te zijn. Zij de huid niet schaden, ook niet op de lange termijn en het zelfherstellende vermogen van de huid optimaal ondersteunen.

Mijn aanpak en ondersteuning naar jou is precies datgene wat ook jij op jouw beurt wil bieden aan jouw cliënt; menselijk, persoonlijk, professioneel en met zo’n groot mogelijke aandacht en zorg. Niet alleen in de vaktechnische ondersteuning is dat hetgeen je zal vinden bij A Fortio, maar ook bij het meedenken over een succesvolle propositie van jouw praktijk laat ik je niet alleen staan. 

Samenwerken op alle mogelijke vlakken, dat is waar ik naar streef. 

Voel je welkom om contact op te nemen voor een telefonische kennismaking of om een afspraak in te plannen voor een kop koffie of thee en een inventariserend gesprek. Uiteraard beiden volledig vrijblijvend. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten. 

Met hartelijke groet, 

Natascha

Deze tekst is mede tot stand gekomen in samenwerking met: 

Janneke Dietvorst; Sentimentale
Coach/consultant bij levensverhalen en levensmissies

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen