Skin Renew Spirit

Skin Renew Spirit collageenspray

Skin Renew Spirit de natieve collageenspray

De Skin Renew Spirit bevat hét biomolecuul voor een perfecte tint en huid.
Deze spray met oplosbare natieve (huideigen) collageenmoleculen is een natuurwetenschappelijke formulering hierdoor ook geschikt voor de meest gevoelige huid.

Want we weten dat alleen een intacte huidstofwisseling een garantie is voor een gezonde, jeugdige en frisse huid tot op hoge leeftijd.
Daarom deze collageenspray want het sterkt het huidmembraan waardoor op deze manier de huid repareert. Maar ook regenereert ongeacht de leeftijd of het geslacht. Toepassing; het gezicht, de hals en het decollaté.

Alles voor een intacte huidbarrière en daarmee een gezonde en mooie huid

Want de huid wordt met het Skin Renew Spirit intensief gehydrateert en tevens tot rust gebracht.
De huidbarrière wordt sterker en gladder, zodat lijntjes en rimpels minimaliseren.
Er vindt aktieve reductie van het TEWL transepidermale vochtverlies plaats, waardoor jeuk en irritaties verminderen. En daarnaast optimaliseert het de natuurlijke gezonde pH-waarde van de huid.

Drie minuten na het aanbrengen ervaart men een directe tot rustkoming van de huid.
Een intensieve en directe verbetering van de hydratatie van de huid leidt tot egalisering van de textuur en een sterk verbeterde turgor.

Skin Renew Spirit als First Aid

Deze spray is een directe hulp bij intensieve huidbehandelingen zoals:

Lijntjes en rimpels worden direct minder. Zelfs een ruwe, schilferige en open huidoppervlak verbetert binnen een korte inwerktijd. Skin Renew Spirit spray werkt tot in de diepere huidlagen en reduceert hier het vochtverlies (TEWL). Het wordt dermatologisch ingezet en is daarom zo wel dermatologisch als ophtalmologisch getest.

micro- c.q. medische needling

Al het bovenstaande in gedachten nemend maakt dat het een perfecte partner is voor tijdens en na het medische needelen. We zette hem al in, vanwege zijn prachtige eigenschappen, na het needelen. Maar een van onze collega’s vertelde ermee te werken tijdens de behandeling. Nou dat wilde ik zelf wel eens meemaken en ervaren.
Ik was verbaasd want vanwege de aanpak van mijn acnelittekens wordt er behoorlijk diep geneedled, wat ervoor zorgt dat je huid nadien best wel gevoelig kan zijn en trekkerig aanvoelt door het vochtverlies, maar daar heb ik echt aanzielijk minder last van gehad door deze aanpak.

De ingrediënten

Deze collageenspray bevat de zuiverste, biologische inhoudstoffen, als basis dienen natieve collageenmoleculen, hydratatiefactoren en phanthenol. Het is niet geparfumeerd en vrij van parabenen, minerale oliën, siliconen en kleurstoffen, om de huid zo mijn mogelijk te belasten, zodat ook de meest gevoelige huid dit product prima kan handelen.

Welke huidcondities behandelen we ermee

 • rijpe huid
 • beginnende huidveroudering
 • droge huid
 • schilferige huid
 • gebarste huid
 • de naar jeuk en irritatie neigende huid
 • een over het algemeen gevoelige huid
 • verlies van transepidermaal vocht
 • verstoorde huidbarrière
 • kraaienpootjes
 • rimpels (door leeftijd)
 • na bovengenoemde huidbehandelingen

Het gebruik van de Skin Renew Spirit spray

Sowieso de spray voor het gebruik even goed schudden. De ogen sluiten en direct aanbrengen op een goed gereinigde huid. Na het sprayen de huid 3 minuten laten rusten voordat het volgende wordt toegepast, zodat de moleculen ongestoord hun plek kunnen bereiken. Daarna is de huid perfect voorbereid om het vervolg aan te brengen. Zoals bijvoorbeeld een dag- of nachtverzorging.

Voor het snelste en beste resultaat kan men twee maal per dag sprayen.
Skin Renew Spirit spray is beschikbaar voor in de praktijk maar ook voor jouw cliënt thuis.

En altijd leuk als jij je ervaringen onderstaand met ons wil delen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen