Ivory Whitening crème

Ivory Whitening crème 50 ml

Ivory Whitening een crème tegen hyperpigmentatie

Ivory Whitening crème zoals de naam al doet vermoeden de weg naar een ivoor witte vlekkeloze huid.
Deze anti hyperpigmentatie crème van Chris Farrell is terug van weggeweest!

Ja beste huidprofessional je kunt jouw cliënt thuis weer ondersteunen in haar strijd tegen de hyperpigmentatie. En wel met deze voor de huid veilige crème, want wees eerlijk niemand wil toch over een tijdje witte vlekken ? Dat zien we namelijk helaas wel vaak gebeuren bij het langdurig gebruik van hydroquinone. Dit bleekt namelijk de huid.

Wat is hyperpigmentatie, hoe ontstaat het, maar ook hoe kunnen we het effectief behandelen?
Pigmentvlekken duiden we aan als hyper (teveel) gepigmenteerde huid (donkere vlekken).

Hoe ontstaat het – melanogenese

Pigmentvorming. Melanine wordt gevormd vanuit het aminozuur tyrosine, dat zet zich in een aantal biochemische stappen om in melanine. Een aantal van deze stappen kunnen alleen uitgevoerd worden in aanwezigheid van het enzym tyrosinase. Er zal geen of minder melanine gevormd worden wanneer het enzym minder aanwezig is, of in activiteit wordt geremd.

De remmende werking van tyrosinse onderbreekt de kettingreactie waardoor de pigmentvorming op gang komt. En laat dat nou net zijn waar deze Ivory Whitening zijn werk doet ;-).

Ivory Whitening dé veilige behandeling van hyperpigmentatie

Ivory Whitening is een speciale crème voor het ophelderen van de huid met o.a. een direct ‘soft focus’ effect. Biedt zo een effectieve en zekere weg tot een lichtere en egalere huid. Dit doordat we ouderdomsvlekken minimaliseren en hyperpigmentatie verminderen. Resultaat een frissere tint.
Deze luchtige crème trekt snel in en bezit een drievoudig werkstofcomponent.

Allereerst remt het de vorming van melanine. Maar dat proces vraagt om tijd en omdat onze cliënt meestal weinig geduld heeft voegt Chris Farrell er nog twee andere complementair werkende ingrediënten aan toe.

  1. Werkt direct op alle huidonregelmatigheden na het opbrengen met een ‘soft focus’- effect .
    Dat komt door een opaliserend effect waardoor de huid egaler lijkt.
  2. Dit ingrediënt werkt op middellange termijn én houdt langdurig aan, waardoor de pigmentvorming uiteindelijk langzamer verloopt. De huid werkt zo dus stapsgewijs naar een optimum.

Een werkzame en voor de gezondheid onschadelijke huidoplichter mag, om verklaarbare redenen, absoluut geen volledige uitschakeling van de melanocyten bewerkstelligen. Deze moet veel meer de activiteit van de melanogenese in de melanocyten verminderen. Zodat we voor de lange duur een geringere pigmentering te bereiken.

Microneedling – medische needling

Deze crème is een geweldige ondersteuning in het totale behandeltraject van jouw cliënt die een microneedlingkuur boekt met als doel minder pigmentatie. De needling zorgt voor een betere celcommunicatie en deze crème remt de vorming van het melanine. Met als resultaat een gelijkmatigere verdeling van pigment en natuurlijk een algehele betere huidconditie.

Wij kwalificeren de huid als ‘mooi’ als die egaal is en straalt

Daarom storen we ons zo aan vlekken, die soms hormonaal of door zonlicht worden getriggerd.
Zelfs bestaande pigmentvlekken kunnen door de zon worden versterkt en zo na verloop van tijd steeds zichtbaarder worden.

Daarom is het zeker belangrijk om elke dag een lichtbeschermingsfactor te gebruiken. Aan de ene kant om de huid te beschermen en aan de andere kant om pigmentvlekjes te voorkomen die door UV-licht ontstaan. Voorkomen is uiteindelijk nog steeds beter dan genezen ;-).

Hoewel in een goede en effectieve huidroutine zonbescherming natuurlijk cruciaal is zeker in het voorjaar en de zomer. Bieden wij ook producten aan zoals onze Ivory Whitening en het huidbehandel Concentraat Mela Light. Want die voorkomen dat er teveel pigment gevormd wordt. Zodat we het probleem bij de oorzaak aanpakken. Beide producten zijn dus niet blekend. Maar let op want ze bevatten ook geen zonprotectie.

Alle proefpersonen waren overtuigd van de werking en tevreden met het resultaat. Dit konden zij zelf vaststellen na twee maanden consequent gebruik. Dus belangrijk om ons te realiseren dat we geen instant resultaat kunnen en mogen verwachten. Ook hier is geduld een schone zaak.

Wij zijn in elk geval weer blij met de terugkomst van de Ivory Whitening, hopelijk jij ook. Maar het zou natuurlijk ook zomaar kunnen dat deze Ivory Whitening voor jou nieuw is dus probeer gerust dit product eens uit! En laat jouw cliënt de Ivory Whitening crème, voor een optimaal resultaat, combineren met het Mela Light Concentraat.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen