Sandra de Graaf over A Fortio

Sandra de Graaf van het instituut voor huid- & voetverbetering FortiSan te Assen is medisch pedicure, sportmasseur en schoonheidsspecialist.

Ze wil alleen maar met de medische kosmetiek van Chris Farrell werken en is erg blij met de samenwerking met Natascha Viëster.

“Ik werk al vijftien jaar met Chris Farrell en ik zou niks anders willen. Natuurlijk gebruik ik het zelf ook! Ik ga echt geen Nivea-crèmetje gebruiken. Ik heb mijn hele vrienden- en kennissenkring overgehaald om Chris Farrell te gebruiken. Het is zacht en toch bijzonder werkzaam. Er zitten geen toegevoegde stoffen in die kwaad kunnen: het is natuurlijk. En de werking is wetenschappelijk verklaarbaar. Dat levert zekerheden op: precies wat mensen willen.

Een aantal jaar geleden wist ik me even geen raad: de importeur van Chris Farrell Kosmetiek stopte ermee. Ik was al bijna zover dat ik moest besluiten om een ander merk aan te bieden. Dat zou ik heel erg gevonden hebben, maar ja, ik moest iets…Op dat moment belde Natascha Viëster van A Fortio mij. Ze vertelde dat ze de in- en verkoop van Chris Farrell-producten ging overnemen. Voor onze kennismaking kwam ze helemaal vanuit Goes naar Assen gereden. Ze had mijn eerste bestelling gelukkig bij zich, want mijn kast was helemaal leeg.

Vanaf het eerste moment wekte Natascha vertrouwen, en dat heeft ze helemaal waargemaakt. Natascha weet verschrikkelijk veel van de Chris Farrell-producten. Ze levert veel achtergrondinformatie bij de verschillende productlijnen. Door haar vooropleidingen begrijpt ze de biochemische basis. Ze kan mij precies vertellen welke crèmes goed uitpakken bij welke huidtypen, en welke combinaties minder geschikt zijn. Daardoor kan ik mijn klanten nog beter adviseren. Natascha heeft nieuwe spec sheets opgesteld van alle productlijnen: die heb ik nu allemaal netjes in een map. Dan hoef ik haar niet zo vaak meer lastig te vallen, haha.

Mijn klanten waren al tevreden, anders komen ze niet terug. Maar ze zeggen dat ik de laatste tijd met veel meer passie aan het werk ben. Het is zo inspirerend om samen te overleggen, samen te  bekijken hoe ik bijvoorbeeld een nieuwe behandeling moet beginnen.

Naast haar vakkennis is Natascha heel sterk in de communicatie. Wij doen bijna alles met whatsapp en per mail, want dat werkt voor mij het prettigst. Ze reageert altijd snel op mijn vragen. De bestellingen lopen nu perfect: Natascha zorgt ervoor dat mijn kast nooit meer leegstaat.”

Winkelwagen
Scroll naar top