Sandra Geerlings – de Graaf over A Fortio

Sandra Geerlings – de Graaf van het instituut voor huid- & voetverbetering FortiSan te Assen is medisch pedicure en schoonheidsspecialist.
Ze wil alleen maar met de medische kosmetiek van Chris Farrell werken en is erg blij met de samenwerking met Natascha Viëster.

25 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste

Als schoonheidsspecialiste met dik 25 jaar ervaring heeft Sandra een bloeiende praktijk opgebouwd met een gevarieerd klantenbestand voor een fulltime baan.

Vol passie en bevlogenheid is het mijn doel om mensen te helpen. Ik vind het fijn als ze leren met andere ogen naar zichzelf te kijken, en met trots kunnen zeggen: “dit is hoe ik eruit zie en ik ben tevreden over mijn huid.” 

De filosofie van Natascha van A Fortio

Sandra werkt al jaren met de producten van Chris Farrell en deelt haar enthousiasme over de filosofie van Natascha van A Fortio: “De filosofie van Natascha van A Fortio is iets wat je zelf niet kunt bedenken. Als ondernemer, of je nu net start of al jaren onderweg bent, is het een waar geschenk.Ze biedt waardevolle trainingen die je kunt volgen. Je leert hoe je als professional je potentiële klanten langdurig aan je kunt binden, dat lukt mij al jaren omdat ik echt maatwerk kan leveren voor iedereen! Of, hoe vertel je het ware huidverhaal gebaseerd op (medische)feiten, hoe je moet werken met de beste apparatuur voor onder andere een geijkte huidanalyse. Ook zijn er trainingen voor alle apparatuur, zoals belichting van de huid van het hoogste niveau én microneedling.

Natascha is een baken van kennis! 

Maatwerk met Chris Farrell producten

Haut couture! Alleen het beste is goed genoeg. Dát is waar het om draait, wanneer je je klanten de beste begeleiding kunt geven. Hiervoor is kennis nodig, en die heb ik verkregen tijdens de vele trainingsdagen bij Natascha. En voor al die kennis is Assen-Goes helemaal niet zo ver rijden. Ook mijn stagiaires gun ik deze geweldige stap naar een succesvol bedrijf én een stabiele toekomst.

Unieke begeleiding en ondersteuning

Sandra benadrukt het belang van de unieke begeleiding en ondersteuning die Natascha en A Fortio bieden: “Dit leer en krijg je niet bij je opleiding schoonheidsspecialist, en ook niet op je opleiding huidtherapie.”

De filosofie van A Fortio leert je waarom behandelingen wel of niet werken, en ook welke producten wel werken en wanneer je deze producten moet toepassen. Met dank aan de enorme kennis van Natascha. Het gebeurt weleens dat ik de puzzel niet kan maken, maar dan zet ik mijn joker in. Dan zorgen wij er samen voor dat de puzzel gemaakt wordt en kunnen we op die manier de juiste behandeling toepassen.

De oplossing voor acne bij jongeren

Ten slotte deelt Sandra een succesverhaal uit haar praktijk van een jonge cliënt met acne. “Deze jongen van 17 heeft dankzij het gebruik van de juiste producten van Chris Farrell in combinatie met belichting van de BeautyRay ® en aansluitend een microneedling kuur zijn huid dusdanig kunnen verbeteren. Dat uiteindelijk de medicatie van de dermatoloog niet nodig is geweest! Deze jongen is tevreden met zijn huid weggegaan uit mijn praktijk.“

Dankbaar

Ik ben dankbaar dat in mijn praktijk deze groei is mogelijk gemaakt door mijn handelen en door de effectiviteit van de producten van Chris Farrell. Die producten werken zo goed omdat ik zoveel kennis en begeleiding van Natascha en A Fortio heb gekregen. 
Dit is geen werk, het brengt mij persoonlijk geluk, dankbaarheid van klanten en een succesvolle en gezonde onderneming.

Natascha bedankt!

Winkelwagen