Een review van Lê Ngyuên 
Huidtherapeut
Sinds een aantal maanden haar eigen praktijk.
Werkt minder dan een jaar samen met A Fortio

Niet iets wat gebonden is aan marketing, waar zo’n druk achter zit

Ik was opzoek naar een product waar ik zelf mee wilde gaan werken, maar die niet elke salon zou bieden.

En ik wilde niet iets wat erg gebonden was aan marketing, zodat daar niet zo’n druk achter zat. Het gebruik van het product moet zichzelf bewijzen, en daar hoort een goed advies bij.

Zo kwam ik uit bij Chris Farrell en ben ik in contact gekomen met Natascha. 

Ik was bang voor een startorder, maar dat moest helemaal niet!

Mijn grootste angst was dat ik een startorder moest plaatsen, en die heb ik niet als beginnende ondernemer.

Maar Natascha was heel duidelijk en zei, Chris Farrell heeft zo’n groot assortiment. Je kan niet beginnen met een start order, want dan loop je meteen vast. Dat is best wel een vreemde ervaring maar ik was daardoor zo blij.

En ook haar communicatie via de telefoon en mail, dat ik dacht wauw, wat leuk dit!  En ze zei, als je je echt wil onderscheiden en op een holistische manier wilt groeien, neem dan contact met mij op. Dan gaan we samen uitzoeken wat ik voor je kan betekenen.

En dat traject zijn wij samen in gegaan. 

Er komt meer kijken bij huidzorg dan alleen het product. De holistische methode die Natascha aan het licht brengt past helemaal bij mij. 

Ik wil nog meer trainingen gaan volgen 

Door de basis specialisatie weet ik waar ik mag staan, en hoef ik mij niet altijd te verantwoorden. Ik weet waar ik voor sta, en daarom ligt mijn focus op de intake, die is van cruciaal belang. 

En ik wil nog veel meer trainingen volgen, daar moet voor gewerkt worden, maar dat is ook een motivatie. Want deze trainingen geven zoveel kennis waar ik naar op zoek ben. 

Haar woorden hebben ervoor gezorgd dat ik een drive kreeg

Natascha staat gelijk aan kennis, maar ze kan ook prikkelen. Ze geeft je een drive en ik heb van haar geleerd dat je met passie en je hart moet werken. 

Natascha heeft mij echt geholpen met wat ik nu bereikt heb. 

Toen ik met haar in contact kwam had ik nog geen diploma. Ik begon met niets, zonder kennis, geen producten, geen werkruimte, en ik was niet gelukkig op de plek waar ik zat. 

Ze heeft mij geholpen ook met het financiële plaatje, ze zei “Wil je een eigen werkruimte?” 

Ik was er niet van overtuigd of ik dat allemaal wel kon betalen. Toen zei ze, het gaat je gewoon lukken. Toen keek ik haar echt aan van, maar ik weet niet waar je het over hebt. 😉 Maar haar woorden hebben er wel voor gezorgd dat ik een bepaalde drive kreeg. 

Op mijn eigen manier onderscheidend

Als je onderscheidend wil zijn, zoek dan naar een eigen manier. En als je daarvoor iemand nodig hebt, dan adviseer ik Natascha. 

Ze is professioneel, onderscheidend en heel persoonlijk. Ze is bijna altijd bereikbaar, en kan ze je niet antwoorden krijg je toch een reactie. Maar wanneer ze dan de tijd heeft, heeft ze ook alle tijd voor je. 

Doordat het zo persoonlijk is heb je echt het gevoel dat je er wel gaat komen waar je wilt komen. Ze helpt je echt. Er is geen goed of fout, als het bij de eerste poging niet is wat je wilt betekent dat niet dat het is mislukt. Je hebt ervan geleerd, kop op, opstaan en verder gaan. 

Denk in mogelijkheden want er zijn ongekend veel mogelijkheden. 

Winkelwagen