Laura van der Hooft over A Fortio

Laura van der Hooft
Huidtherapeut & allround schoonheidsspecialist
Eigen praktijk Laurora’s Huidverbetering
Werkt al 6 jaar met Natascha

Terug naar het vak als huidtherapeut.

Toen ik huidtherapie ging studeren in Den Haag was er in het eerste jaar een product-dag. Daar kwam ik in contact met Natascha en dus A Fortio.
Allemaal standhouders stonden hun verkooppraatje te houden, behalve één iemand. En dat was Natascha. Ze gaf je prettig de ruimte om even rond te kijken.

Maar de verkoop lag er dus niet zo dik op. En dat viel op, dat maakt het ontdekken van A Fortio en de producten gewoon prettig. Waar andere standhouders tactisch om kritische vragen heen proberen te praten, deed Natascha dat weer niet. Zij gaat terug naar het vakgebied, werkstoffen, ingrediënten leer, veel theoretischer en goed onderbouwd. 

Smeer het product erop, dan is het probleem verdwenen.

Na mijn studie was ik er aan toe om voor mijzelf te beginnen, een eigen praktijk! Maar ik ben altijd heel erg kritisch geweest over de producten die ik lever aan mijn klanten. Door mijn stages ben ik vaak met producten in aanraking gekomen waar ik niet achter stond. Door de producten van A Fortio viel alles als een puzzel in elkaar. Hiermee wil ik mensen helpen!

Eerst ben ik zelf de producten gaan testen. En vrij snel was ik overtuigd. We denken allemaal snel “ik smeer het product erop en dan is het probleem verdwenen”. Maar al snel komt het probleem dan als een boemerang terug. Natascha vertelde mij van te voren dat het nu anders zou zijn, we gaan werken aan resultaten voor de langere termijn. Tot op de dag van vandaag klopt het allemaal! 

Van A tot Z opgeleid door A Fortio.

Natascha is echt een heel belangrijk persoon in mijn business. Zij heeft mij van A tot Z opgeleid binnen alle producten die A Fortio biedt.

Ik heb zo’n beetje alle opleidingen gedaan die mogelijk zijn bij A Fortio. Van ‘basis specialisatie’, ‘fotobiostimulatie’, ‘microneedling’, ‘coagulatie’, ‘huidanalyse’ naar ‘vervolg van de basis specialisatie’ tot ‘hoe verdien ik klanten’. Mijn klanten kan ik nu het allerbeste bieden door al die trainingen. Nee, ik hoef echt niet op zoek naar iemand anders.

Trainingen speciaal op maat voor jouw praktijk.

Iedere praktijk is anders, hoe er wordt gewerkt is net zo persoonlijk. De coaching van Natascha is perfect maatwerk, het is geweldig hoe alle trainingen precies aan jou aangepast worden. Dat is echt voor ieder individu anders net zoals het werktempo en niveau. 

Bij andere opleiders heb ik al veel trainingen gevolgd. Dan krijg je een reader en kan je via de vragen ergens wat dieper op in gaan. Bij A Fortio ga je vanaf minuut 1 op de inhoud. Er wordt veel aandacht besteed aan onderzoek en de theorie is gebaseerd op goede betrouwbare bronnen.

Zijn er nog vragen achteraf? Contact opnemen is geen probleem, Natascha helpt je gewoon verder. Die drempel is super laag wat erg prettig is. Ik heb nog niet eerder geen antwoord gekregen op een vraag aan Natascha. Je leert bij A Fortio gewoon veel meer dan binnen een algemene training.

Weg met de commerciële praatjes.

Alle eerdere opleidingen hebben mij verkoop praatjes geleerd, gewoon commercieel. Verkopen, verkopen verkopen! Dit moest uit mijn systeem. Natascha leert jou hoe zij dat doet en met haar aanpak verkoopt het product zichzelf.  Dit is volledig gebaseerd op de feitelijke theorie van de werking van de huid waardoor je ook snapt waarom een product werkt en jouw klant ook.

De visie van A Fortio is gebaseerd op het helpen van cliënten met huidproblemen door aandacht te besteden aan een uitgebreide intake. Je volgt een opleiding en traint jezelf intensief. Zo een intake hoef je niet gratis te doen! En precies daardoor is mijn bedrijf juist gaan groeien mét de juiste klantengroep die ik voor ogen had. 

Natascha maakt alle beloftes waar!

Het is dé kans om je als praktijk of salon te onderscheiden. Precies het juiste maatwerk voor je klanten. Ook als jij echt wilt leren hoe je meer kunt betekenen voor je klant en wil weten hoe dingen in de huid tot stand komen. Dan moet je naar A Fortio. Zo kan je uiteindelijk als de beste vertellen over huidproblemen en hoe je deze effectief kunt behandelen. 

Natascha van A Fortio heeft ervoor gezorgd dat mijn praktijk succesvol is geworden. Zij maakt alle beloftes waar! 

Winkelwagen