Jeannette van Wanrooij over A Fortio

Jeannette van Wanrooij is eigenaar van schoonheidssalon
Nature-Elle in Bergen op Zoom.


Ze is 100% overtuigd van de werkzaamheid van de medische kosmetiek van Chris Farrell en de BeautyRay.
Bij het opstarten van haar bedrijf heeft ze veel steun ervaren van Natascha Viëster van A Fortio.

“Ik heb Natascha leren kennen tijdens mijn opleiding voor schoonheidsspecialist. Zij was directeur op die school en daar heb ik kennisgemaakt met de producten van Chris Farrell. Natascha en ik zijn helemaal weg van dit topmerk. Er zijn verschillende verzorgingslijnen, en voor elke huid is er wel een geschikte lijn te vinden.

Chris Farrell’s kosmetiek bevat zeer werkzame stoffen, en is daardoor veel effectiever dan andere huidverbeteringsmiddelen. Bovendien zijn de producten van Chris Farrell zuiver en natuurlijk. Ook mijn klanten zijn zonder uitzondering tevreden. Zelf gebruik ik de crèmes en tonic voor de ouder wordende huid: de anti-ageing lijn. En ik zie duidelijk een positief effect!

Natascha weet erg veel van de Chris Farrell-producten, je merkt dat ze zich er heel goed in heeft verdiept. En als ik er een vraag over heb, krijg ik dezelfde dag antwoord. Is het antwoord te lang voor een mail? Dan belt ze me op. Heel prettig! Ik kan altijd op haar rekenen.
Ik ben dus heel tevreden over onze samenwerking. Natascha heeft me ook goed geholpen in de opstartfase van mijn ondernemerschap: bijvoorbeeld bij het formuleren van mijn doelgroep en doelstellingen.

Dankzij Natascha werk ik sinds kort ook met de BeautyRay: een onschuldige lichtstraal die de huid helpt om zichzelf te herstellen. Dit systeem werkt supergoed, zeker in combinatie met de concentraten van Chris Farrell. De rimpels verdwijnen niet (dat kan ook niet), maar je ziet ze wel vervagen! Tot tevredenheid van mijn klanten. Eén van hen vertelde me laatst dat haar eigen man zich had verbaasd over haar jonger ogende huid. Wat zie je er goed uit de laatste tijd, had hij tegen haar gezegd. Dat is natuurlijk altijd leuk om te horen!”

Winkelwagen