Nieuwe cursus; behandeling van de diverse gepigmenteerde huiden

De Donkere huid cursus

Behandeling van de diverse gepigmenteerde huiden

De donkere & Aziatische huid

Behandeling van de gepigmenteerde huid is dat nou écht zo anders?

Sowieso belangrijk om te beseffen dat we in onze huidige maatschappij, veel meer dan vroeger, geconfronteerd worden in onze huidpraktijk met een gepigmenteerde huid en haar specifieke aandachtspunten.
Maar misschien is het nog wel belangrijker om te beseffen dat we die niet alleen herkennen aan de donkere tint. Want in onze bi-raciale maatschappij komen we steeds meer licht getinte huidtypes tegen. En we weten dat ook die wel degelijk, in meer of mindere mate, ‘geplaagd’ worden door de problemen die bij de gepigmenteerde huid horen.

Het was een hele zoektocht om juiste, serieuze en voor ons bruikbare informatie hierover te achterhalen. En naarmate ik me er meer in verdiepte des te boeiender het werd. Leuk om te zien dat we ook voor deze cliëntengroep een hoop kunnen betekenen. Maar dat ook hier een uitgebreid intakegesprek, zoals we dat bij A Fortio Intelligent Skin Care ® gewend zijn, cruciaal is. Wat me natuurlijk niet bevreemd want uiteindelijk is onze huid net zo uniek als onze vingerafdruk. En wij verwachten elke dag weer van onze huid een optimale prestatie in vaak zeer uiteenlopende omstandigheden.

Vooruitlopend op de cursus (masterclass) kan je nu al zoeken op de website naar huidverzorging die perfect de behandeling van deze huidtypes past. Type de volgende zoekwoorden in en je vindt de specifieke producten:

  • gepigmenteerde huid
  • donkere huid
  • Aziatische huid

Behandeling van de gepigmeneerde huid

Deze nieuwe cursusdag wordt in het najaar gegeven, direct na de zomer zodat je er het najaar nog je voordeel mee kan doen in je praktijk. Dat zal waarschijnlijk een maandag worden in september.
Ben je geïnteresseerd, kijk dan eens hier naar de details of vraag informatie aan.

Natascha

Ben jij toe aan verdieping van jouw kennis?

Ontdek de geheimen van een gezonde huid in onze masterclass voor de gepigmenteerde, donkere en Aziatische huidtypes.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen