Microneedling producten de Vytal’s van Amiea

Regenerating Moisturizer Rejuvenating Moisturizer, Brightening Moisturizer, Refining Moisturizer Dark Spot Sun Defense Spf50

Microneedling producten de Vytal’s van Amiea

Microneedling producten een juiste keuze hiervan is belangrijk voor een veilige behandeling van jouw cliënten en zorgt voor een duurzaam resultaat.
Die maak je door te kiezen voor de Vytal’s – een kwaliteitsmerk microneedling behandelproducten uit het schap van MT.DERM GmbH . Zij zijn pioneer en marktleider op het gebied van Medische Microneedling en Micropigmentatie (medische PMU).

Hun internationaal gepatenteerde producten vinden nu al meer dan 20 jaar hun weg over de hele wereld. Om hun voorsprong op de markt te behouden investeren zij continu in Research & Development.

Microneedling Treatment – de behandeling

Laten we allereerst nog even snel kijken naar wat een microneedling behandeling ook al weer is. Heel eerlijk de mooiste resultaten boeken we wanneer we het aanbieden als een kuurbehandeling. Maar duidelijk is dat het een zeer effectieve behandeling is voor diverse huidproblemen. Mits – zoals voor zoveel dingen geldt – we het professioneel uitvoeren want anders is het toch een behoorlijke belasting voor de huid. Eigenlijk is dat wel typisch omdat we juist microneedling als een veilige behandeling aanmerken.
Het mooie ervan is ook dat het geschikt is voor alle huidtypes.

Zowel bij een medische als cosmetische needling perforeer je weliswaar de epidermis maar je beschadigt deze niet. Voorwaarde is wel dat je met apparatuur werkt die over voldoende slagkracht en precisie beschikt. Anders zullen de naalden toch echt een krassende uitwerking op de huid hebben en zal ook het eindresultaat van de behandeling uiteindelijk minder fraai zijn. Helaas is er veel apparatuur op de markt verkrijgbaar die bij lange na niet aan de benodigde veiligheidsstandaarden voldoen. Daarnaast horen we ook nogal eens halve waarheden.

De Naaldcartridge

De naaldmodule is een zeer belangrijk zo niet cruciaal onderdeel van het geheel. Hier speelt de veiligheid in meerdere opzichten een rol. Allereerst wil je dat je naalden van het juiste en tevens degelijk metaal zijn, zodat de huid ook daadwerkelijk gepenetreerd wordt en niet opengescheurd. Wat helaas bij goedkopere apparatuur en naalden veelvuldig gebeurt als je dit op microniveau bekijkt. Maar dit is maar één element van het veiligheidsaspect want we hebben ook nog de verhoogde kans op (cross)contaminatie (besmetting) omdat de naaldcartridge niet deugdelijk is ontwikkeld en vervolgens ook nog eens slecht geproduceerd. Hier vind je meer details over in mijn andere artikel.

Amiea Vytal’s – microneedling producten

Terugkomend op de behandelproducten voor gebruik tijdens en direct na een microneedling behandeling. Want dit is een ander zeer belangrijk aspect van de duurzaamheid van jouw microneedling behandeling ook wel collageen inductie therapie genoemd. Ook deze producten, die we gebruiken voor huidverbetering, dienen mijn inziens aan een aantal eisen te voldoen.

Bij behandelingen zoals deze dienen we er rekening mee te houden dat de huid open is en daarmee dus zeer kwetsbaar. Een huid die ‘kapot’ is zal veel heftiger reageren op bepaalde werkstoffen en ingrediënten.

Daarnaast zijn er ingrediëntengroepen waarvan je zeker niet wil dat zij (dieper) in de huid terecht komen. Ook hier spelen bijvoorbeeld minerale oliën en siliconen een rol. Nou zal je deze sowieso niet aantreffen bij A Fortio. Maar denk ook aan synthetische geur- en kleurstoffen want die wil je daar ook niet hebben.

Natuurlijk zijn er meer ingrediënten waar je voorzichtig mee moet zijn, die zullen we nu niet allemaal individueel bespreken. Maar tijdens onze tweedaagse cursus “Collageen Inductie Therapie” gaan we daar natuurlijk wel alle aandacht aan geven. Daarnaast is het belangrijk om hoge eisen te stellen aan de kwaliteit en zuiverheid van de ingrediënten waar je mee werkt. Je wil namelijk je cliënt niet met huidproblemen opzadelen na jouw huidverbeterende behandeling, toch?

De Vytal ’s van Amiea

En waar kan je dan beter terecht dan bij de bron, zou ik denken ;-).
Bij MT.DERM GmbH, een uiterst professionele organisatie met meerdere pijlers. Juist omdat zij zoveel kennis in huis hebben aangaande huid en diverse huid penetrerende behandelingen, weten zij ook als geen ander welke producten en ingrediënten door de huid goed verdragen worden onder deze omstandigheden. Zij leveren al decennia lang vloeistoffen die in en op de huid gebruikt worden, ook voor medische doeleinden. Zelfs wanneer de huid open en dus uiterst kwetsbaar is.

Samen met de Vytal’s bewerkstellig jij dan ook een prachtige huidverbeteringsbehandeling voor jouw cliënt. De perfecte microneedling behandeling.
Een Vytal is een echte aanrader, een serieuze toevoeging, als onderdeel van jouw effectieve behandeling.

Uit eigen ervaring, als cliënt en behandelaar, weet ik wat ze voor je huid kunnen doen en hoe ontzettend aangenaam ze aanvoelen. Geen irritatie en een razendsnelle ondersteuning bij de heling. Het Cell Hydration Mask zorgt dat je zonder problemen de eerste 24 uur doorkomt.
En na die eerste 24 uur kan je de huid perfect bescherming tegen de inwerking van UV-straling met behulp van een aangename SPF 50.

Voor tijdens de behandeling hebben we diverse cocktails ter beschikking. Hiermee kunnen we diverse huidcondities effectief behandelen. Heb jij ook interesse om deze microneedling producten te gebruiken tijdens jouw behandelingen dan vertellen we je daar natuurlijk heel graag meer over. Neem even contact met ons op of schrijf onderstaand een reactie.

Wellicht tot snel . . .

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen